Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Patrycja

Domyślnie Patrycja

Jedno z ostatniej sesji

Domyślnie

najlepsze jest logo - takie betonowe
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aikidudi Zobacz posta
    To forum ostatnio mnie zadziwia, czy jeszcze ktoś ma coś ciekawego do dodania?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aikidudi Zobacz posta
    haah
    btw. zdjęcie trochę nieostre
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kZC_ Zobacz posta
    haah
    btw. zdjęcie trochę nieostre
    kup sobie nowy monitor

Domyślnie

fajnie wyszło mi się podoba
    bieluś

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Wlosy po lewej wygladaja na mokre a te po prawej nie , fotografujac pod swiatlo spotęgowałeś odbiór wloskow na przedramionach . Dodatkowo masz tutaj , mozna powiedziec biala twarz i czarny dekolt . Teraz panuje moda na reklamowanie sie ale wielkosc logo nie ma nic wspolnego ze zdjeciem. Pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Wlosy po lewej wygladaja na mokre a te po prawej nie
    Włosy po lewej są oświetlone
    przez promienie słoneczne ponieważ robiłem zdjęcie ze słońcem z tył aby uniknąć mocnych ćieni.
    Dodatkowo masz tutaj , mozna powiedziec biala twarz i czarny dekolt .
    To chyba jasne ze dekolt jest ciemny bo zakrywają go ręce?
    wielkosc logo nie ma nic wspolnego ze zdjeciem. Pozdro
    Ok, sygnatura jest za duża

Zapomnieliście dodać ze nie widać drugiego kolczyka przez co wygląda jak by miała jeden, nie widać nóg przez co wydaje się ze nie ma tułowia i dolnych kończyn, że widać jej rysy twarzy, że ma jedno oko przymknięte bardziej niż drugie, że widać tylko trzy palce przez co wydaje się jak by brakowało jej reszty, że jest przepał na prawym ramieniu, nie profesjonalny centralny kardy i to 'logo' które dałem tu dla was na tle zdjęcia żebyście je mogli ocenić!
    Ostatnio edytowane przez jacekhc666 ; 11-09-2011 o 13:33

Domyślnie

Spec ze mnie żaden, niemniej chyba pokombinowałbym z kadrem... Taka ilosc prawej/lewej jest ok mz, niemniej nie odpowiada mi taka ilosc góry....
    Kadrowałbym delikatnie niżej
    Ta jasnośc na lewym łokciu modelki trochę razi, odciąga (mój ) wzrok.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekhc666 Zobacz posta
    Włosy po lewej są oświetlone
    Zapomnieliście dodać ze nie widać drugiego kolczyka przez co wygląda jak by miała jeden, nie widać nóg przez co wydaje się ze nie ma tułowia i dolnych kończyn, że widać jej rysy twarzy, że ma jedno oko przymknięte bardziej niż drugie, że widać tylko trzy palce przez co wydaje się jak by brakowało jej reszty, że jest przepał na prawym ramieniu, nie profesjonalny centralny kardy i to 'logo' które dałem tu dla was na tle zdjęcia żebyście je mogli ocenić!
    Kolego dałeś żeby ocenili to przyjmij krytykę i opinie innych czytelników i czytelniczek tego forum a nie kozakuj. Jeśli nie chcesz to nie dawaj żadnych zdjęć. A jak już dodajesz to przynajmniej miej troche kultury...
    "Jestem świadkiem, a zdjęcia, które robię – to moje świadectwo. Wydarzenia, które dokumentuję nie powinny być nigdy zapomniane i nigdy nie powinny się powtórzyć." James Nachtwey

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów