Close

Strona 19 z 27 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 263

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    to chyba inną walkę widziałem
    1. Amadeusz ma zawsze rację.
    2. Jeżeli nie ma racji to patrz punkt pierwszy.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Masakra, z jakim luzem Kliczko walczyl z Adamkiem. Naprawde, jakby przed chwila przejezdzal obok Wroclawia, bo wybral sie na wycieczke z Ukrainy/Rosji do Niemiec po piwo. Wstapil na stadion, na ring i po prostu znokautowal naszego rodaka.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 11-09-2011 o 01:13 Powód: pis. (Niemczech->Niemiec)

Domyślnie

No niestety :/ Walka przypominała pojedynek z Sosnowskim. Kliczko dał powalczyć i w pełni kontrolował cały pojedynek. Adamek był kompletnie bezradny. O ile w półciężkiej był dobry to w ciężkiej na mistrza nie ma szans. Bardzo podoba mi się u Kliczki że gość ma klasę. Nie rżnął cwaniaka. Szacunek dla Adamka że podjął wyzwanie.

Mam nadzieję że teraz Adamek nie zostanie popychadłem Dona Kinga tak jak Gołota.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 11-09-2011 o 10:40 Powód: pis. ("rżną")
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Brawa dla Tomasza za serce do walki i szacunek dla Kliczki za podejście do rywala. Co do samej walki bezdyskusyjnie należy uznać wyższość Vitalija.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Jeszcze tylko bęcki na Euro 2012 i wracamy do rzeczywistości.

Domyślnie

Gdzie można obejrzeć całość?

Domyślnie

Walczacy rok temu Albert Sosnowski wypadl o wiele lepiej od Adamka, nie dal sie tak sponiewierac w ringu, lepszy byl od Tomka w obronie. Poza tym trzeba dodac ze Tomek mial opuszczona lewa rekawice, w wadze ciezkiej nieszczelna garda oznacza destrukcje.
    Poza tym powiedzmy sobie szczerze, aby w wadze ciezkiej walczyc o powazne cele - pasy mistrzowskie trzeba niestety posiadac wrodzone predyspozycje fizyczne.
    Adamek zle zrobil pchajac sie do wago ciezkiej.
    Ktos powie pieniadze, ale
    Pozostajac w wadze cruiser mogl skutecznie bronic pasa przez np kolejne 6 lat i tez by sie dorobil kasy podobnie jak to robil Michalczewski

Domyślnie

slowa Kliczki na konferencji po walce:

"...Tomek był mistrzem świata wagi cruiser, ale wcale nie tak łatwo jest zostać mistrzem świata wagi ciężkiej. Nie wystarczy jeść dużo. Musisz być silnym i dużym facetem. Musisz mieć to w genach – przyznał Kliczko......"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    No niestety :/ Walka przypominała pojedynek z Sosnowskim. Kliczko dał powalczyć i w pełni kontrolował cały pojedynek. Adamek był kompletnie bezradny. O ile w półciężkiej był dobry to w ciężkiej na mistrza nie ma szans. Bardzo podoba mi się u Kliczki że gość ma klasę. Nie rżną cwaniaka. Szacunek dla Adamka że podjął wyzwanie.

Mam nadzieję że teraz Adamek nie zostanie popychadłem Dona Kinga tak jak Gołota.
    Z tego co wiem Ziggy Rozalski jest jego menadzerem a nie King

Domyślnie

Znów bardzo znany scenariusz walki...
    Pełna kontrola nad walką do ok 8 rundy, następnie nokaut.
    Kliczko to nie bezmyślny bokser, skoro wychodzi bić się za kasę to woli powalczyć dłużej, większe wpływy z reklam, niż gdyby nokautował w pierwszej, co w przypadku dwóch Polaków z nim walczących trudne by nie było.

Po prostu mistrz

Strona 19 z 27 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów