Szukaj
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Masakra, z jakim luzem Kliczko walczyl z Adamkiem. Naprawde, jakby przed chwila przejezdzal obok Wroclawia, bo wybral sie na wycieczke z Ukrainy/Rosji do Niemiec po piwo. Wstapil na stadion, na ring i po prostu znokautowal naszego rodaka.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 11-09-2011 o 01:13 Powód: pis. (Niemczech->Niemiec)
No niestety :/ Walka przypominała pojedynek z Sosnowskim. Kliczko dał powalczyć i w pełni kontrolował cały pojedynek. Adamek był kompletnie bezradny. O ile w półciężkiej był dobry to w ciężkiej na mistrza nie ma szans. Bardzo podoba mi się u Kliczki że gość ma klasę. Nie rżnął cwaniaka. Szacunek dla Adamka że podjął wyzwanie.
Mam nadzieję że teraz Adamek nie zostanie popychadłem Dona Kinga tak jak Gołota.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 11-09-2011 o 10:40 Powód: pis. ("rżną")
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Brawa dla Tomasza za serce do walki i szacunek dla Kliczki za podejście do rywala. Co do samej walki bezdyskusyjnie należy uznać wyższość Vitalija.
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
Walczacy rok temu Albert Sosnowski wypadl o wiele lepiej od Adamka, nie dal sie tak sponiewierac w ringu, lepszy byl od Tomka w obronie. Poza tym trzeba dodac ze Tomek mial opuszczona lewa rekawice, w wadze ciezkiej nieszczelna garda oznacza destrukcje.
Poza tym powiedzmy sobie szczerze, aby w wadze ciezkiej walczyc o powazne cele - pasy mistrzowskie trzeba niestety posiadac wrodzone predyspozycje fizyczne.
Adamek zle zrobil pchajac sie do wago ciezkiej.
Ktos powie pieniadze, ale
Pozostajac w wadze cruiser mogl skutecznie bronic pasa przez np kolejne 6 lat i tez by sie dorobil kasy podobnie jak to robil Michalczewski
slowa Kliczki na konferencji po walce:
"...Tomek był mistrzem świata wagi cruiser, ale wcale nie tak łatwo jest zostać mistrzem świata wagi ciężkiej. Nie wystarczy jeść dużo. Musisz być silnym i dużym facetem. Musisz mieć to w genach – przyznał Kliczko......"
Znów bardzo znany scenariusz walki...
Pełna kontrola nad walką do ok 8 rundy, następnie nokaut.
Kliczko to nie bezmyślny bokser, skoro wychodzi bić się za kasę to woli powalczyć dłużej, większe wpływy z reklam, niż gdyby nokautował w pierwszej, co w przypadku dwóch Polaków z nim walczących trudne by nie było.
Po prostu mistrz![]()
Skontaktuj się z nami