Close

Strona 20 z 27 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 263

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igorrro Zobacz posta
    Walczacy rok temu Albert Sosnowski wypadl o wiele lepiej od Adamka, nie dal sie tak sponiewierac w ringu, lepszy byl od Tomka w obronie. Poza tym trzeba dodac ze Tomek mial opuszczona lewa rekawice, w wadze ciezkiej nieszczelna garda oznacza destrukcje.
    Poza tym powiedzmy sobie szczerze, aby w wadze ciezkiej walczyc o powazne cele - pasy mistrzowskie trzeba niestety posiadac wrodzone predyspozycje fizyczne.
    Adamek zle zrobil pchajac sie do wago ciezkiej.
    Ktos powie pieniadze, ale
    Pozostajac w wadze cruiser mogl skutecznie bronic pasa przez np kolejne 6 lat i tez by sie dorobil kasy podobnie jak to robil Michalczewski
    Cóż za bzdury wypisujesz, Vitalij jest doskonałym przykładem boksera który walczy w zasadzie bez gardy i prawie nikomu nie udało sie na nim "zrobić" destrukcji. A druga sprawa to Vitalij do walki z Sosnowskim podszedł na dużo większym luzie niż do walki z Tomkiem. W walce z Sosnowskim widać było myślenie "dam mu powalczyć, troche mnie popunktować żeby tylko nikt nie powiedział że sobie prostego przeciwnika wybrałem" i ta 10 runda to było "już czas teraz kończe walke" i tak zrobił. Więc to że "się nie dał sponiewierać" to była tylko dobra wola Vitalija.
    No nic bracie Kliczko i długo długo długoooooooooo nic.
    D600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igorrro Zobacz posta
    slowa Kliczki na konferencji po walce:

"...Tomek był mistrzem świata wagi cruiser, ale wcale nie tak łatwo jest zostać mistrzem świata wagi ciężkiej. Nie wystarczy jeść dużo. Musisz być silnym i dużym facetem. Musisz mieć to w genach – przyznał Kliczko......"
    Wlasnie chcialem to zacytowac. Cala prawda. Pomimo tezy "to nie aparat robi zdjecia..." nie mozna isc na boisko z D40+KIT. Po prostu nie da rady zrobic zdjecia jak z 400mm/2.8.

Domyślnie

no niestety racja z tym Sosnowskim nie ma co porównywać go z Adamkiem pod katem Walki z Kliczką w bezposrednim starciu Albert by większych szans nie miał to nie ta liga jednak co Adamek ....a Kliczko to jeszcze ze dwie klasy wyżej Szkoda że Wałujew swego czasu nie podjał wyzwania i do walki z Kliczka nie doszło.
    teraz to już właściwie nie ma na co czekać praktycznie jeszcze chętnie bym zobaczył jak Vitalij klepie Haye'a. Po wczorajszej walce zdaje mi sie że jednak mocniejszy od Władimira... wiadomo na ich walke nie ma co liczyć a Haye byłby jakimś tam porównaniem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    1. Amadeusz ma zawsze rację.
    2. Jeżeli nie ma racji to patrz punkt pierwszy.
    Mnóstwo walk bokserskich w swoim życiu oglądałem i spokojnie można powiedzieć, że ta była na baaaaardzo niskim poziomie. No ale może Ty tam widziałeś dobry boks - każdy ma swoją miarę
    red light, dark room...

Domyślnie

A ja jestem zawiedziony, bo nie było dziewcząt z numerami rund.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Wink

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Jeszcze tylko bęcki na Euro 2012 i wracamy do rzeczywistości.
    hahaha leże

nie ma jak poprawa humoru po nieprzespanej nocy

a co do walki to zgadzam sie - walka wyglądała jakby Kliczko przyjechał, maskę sklepał i pojechał - bez stresu...;/
    Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzehuu Zobacz posta
    walka wyglądała jakby Kliczko przyjechał, maskę sklepał i pojechał - bez stresu...;/
    Jednak aby osiagnac taki efekt, nawet sam wielki mistrz Kliczko, musial pracowac na to wiele godzin wylewajac z siebie litry potu. Jego sukces to wlasnie talent polaczony z ogromnym wysilkiem i profesjonalnym podejsciem do kazdej walki, nawet z taka "chudzina" jak Adamek. Wlasnie jego profesjonalizm i respekt z jakim traktuje kazdego przeciwnika budzi moje uznanie i sympatie.

Domyślnie

A ja uważam że Adamek od samego początku nie mia szans. A dlaczego? Ano dlatego że nie ten wzrost, nie ten zasięg ramion i to była podstawa dla której przegrał walkę. Kliczko nie trzymał gardy bo w sumie nie musiał, z sił też nie odpadał bo nie trzymał rąk w pozycji prostopadłej do swego ciała tylko niżej przez co nie tracił tyle siły. Adamek wszystkie rundy musiał mieć ręce w gorze i to też mocno go osłabiło.

Domyślnie

A mnie mimo wszystko publiczne, wzajemne obijanie mordy jakoś wcale nie kręci. No, może liczba zer w apanażach "zawodników" robi wrażenie.
    Jednak nazywanie boksu - sportem jest "zdziebko" dziwne.
    Tutaj jest... podpis

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siwyyy77 Zobacz posta
    Znów bardzo znany scenariusz walki...
    Pełna kontrola nad walką do ok 8 rundy, następnie nokaut.
    Kliczko to nie bezmyślny bokser, skoro wychodzi bić się za kasę to woli powalczyć dłużej, większe wpływy z reklam, niż gdyby nokautował w pierwszej, co w przypadku dwóch Polaków z nim walczących trudne by nie było.

Po prostu mistrz
    Mistrz reklamy . Gdzie tu sport?

Strona 20 z 27 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów