Close

Strona 27 z 27 PierwszyPierwszy ... 17252627
Pokaż wyniki od 261 do 263 z 263

Domyślnie

Z czuba.pl:7 wniosków po walce...

A tam:

"7. Na pewno z kolei niestety, wciąż nie mamy pojęcia czy Tomasz Adamek stracił na rzecz Witalija Kliczki niezwykle prestiżowy i zdobyty na Andrzeju Gołocie pas Polsatu. Gdyby tak usłyszeć, jak Michael Buffer, zanim jeszcze wykrzyknie swoje słynne ''Let`s get ready to rumble!'', przedstawia Ukraińca jako ''Polsat World Champion... Vitali Kliiiiiitschko!''. To by było coś. Coś bardzo śmiesznego, szczerze mówiąc."

EDIT: Dla tych co usprawiedliwiają Adamka, jako tego mniejszego (co za niesprawiedliwość!): Z czuba.pl
    Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 14-09-2011 o 19:56
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Na dechach?
    No tak bym się nie śmiał.
    Co do walk full contact albo ulicznych - walczy się tak jak przeciwnik pozwala.

Pierwszy przykład - występowałem jako gość na pokazie ju-jitsu, powiedzmy mięso armatnie. Miałem za zadanie zaatakować na poważnie ponad 60 letniego niedużego facecika, wiem, że miał dużo danów, chyba najwięcej w Europie. I zaatakowałem poważnie, właśnie w sposób "uliczny". Mało pamiętam z tego co się działo, pamiętam tylko rechot kumpli. A nie byłem jakieś chucherko, kilka lat taekwondo, dosyć wysportowany.
    Drugi przykład - mojego kolegę (aikido) zaatakowali pijani drwale (złodzieje, którzy mają już sporo na sumieniu). Latali jak na filmach z Seagalem. Widowiskowo.

Wniosek: jeśli jest duża różnica między przeciwnikami to można sobie pozwolić na fajerwerki. Jak się tłucze dwóch podobnych kolesi to szuka się najprostszych i najskuteczniejszych rozwiązań.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Co do kasy, to się zgodzę, są i tacy którzy nie umiejąc nic mieli wyższe stopnie - ale nie mnie to kwestionować.
    A u kogo trenowałeś? Bo chyba nie u pana Andrzeja Undro? U niego numer z kasą by nie przeszedł. W życiu nie widziałem bardziej sprawiedliwego człowieka i lepszego wychowawcy.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 27 z 27 PierwszyPierwszy ... 17252627

Uprawnienia umieszczania postów