Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Lustro II..

Domyślnie Lustro II..

...zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

pięknie, na ,,obiektywnych,, był kiedyś taki gość ,, adamski,, robił podobne prace , zawsze byłem pełen podziwy dla takich zdjęć.......... teraz jest podobnie

Domyślnie

oj nuemr dwa ladniejszy od jedynki...podoba sie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    oj nuemr dwa ladniejszy od jedynki...podoba sie!
    też tak myslę Grześ, tamto było pierwsze i nie wiedziałem tak do końca jak obrabiać będe je chyba musiał zrobić raz jeszcze

Domyślnie

Podoba się !

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Pięknie sie dzeje...dla mnie BDB
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Ja będę trochę odmiennego zdania, nie mogę się skoncentrować, wzrok mi lata, tak mocno "pstrokato" wyszło. Myślę, że to może być sprawka zbyt mocnego światła. Miejsce wydaje się być piękne, zdjęcie już mniej mi się podoba. I ten kolor zielony...jakoś dziwnie wygląda.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    też tak myslę Grześ, tamto było pierwsze i nie wiedziałem tak do końca jak obrabiać będe je chyba musiał zrobić raz jeszcze
    Tak bywa......tam wyszlo plaskawo i jak by za jasno

Domyślnie

pięknie, spokój cisza aż chciało by się być w tym miejscu.... mnie to zdjęcie bardzo ujęło...
    Wspomnienie po Nikon D5000. Aktualnie Nikon D300s, Sigma 17-50/2.8 EX DC HSM, AF-S 55-200 mm f/4-5.6G DX VR, Nikon SB-600, i trochę drobiazgów.
    http://mar-fi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Tak bywa......tam wyszlo plaskawo i jak by za jasno
    dokładnie, za jasno (bo tak naprawde to były pierwsze powazne próby obróbki z filtrami i trzeba było złapać własciwy rytm) przez co fota straciła klarowność i nie jest tak plastyczna bo swiatło wydobywa zbyt mocno pół cienie, ale to dobry kadr i wiem jak go zrobic aby bardziej sie podbał

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów