Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: Lustro II..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dokładnie, za jasno (bo tak naprawde to były pierwsze powazne próby obróbki z filtrami i trzeba było złapać własciwy rytm) przez co fota straciła klarowność i nie jest tak plastyczna bo swiatło wydobywa zbyt mocno pół cienie, ale to dobry kadr i wiem jak go zrobic aby bardziej sie podbał
    Nie mowie, ze kadr zly...ale widac, ze lapiesz to i po lodowcu zaczyna sie robic goraco

Domyślnie

Pięknie woda uchwycona, niebo nie zachwyca ale i tak bardzo na plus.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Ja będę trochę odmiennego zdania, nie mogę się skoncentrować, wzrok mi lata, tak mocno "pstrokato" wyszło. [...]
    Seta z pieprzem i wszystko wróci do normy!
    A tak na poważnie, no cóż, są miejsca bardziej kolorowe niż, z całym szacunkiem okolice Białegostoku. Gdzie gama barw okraszona mocnym słońcem mocno napycha histogram, gdzie nie trzeba koniecznie czekać na świt lub zachód aby można było z dumą pokazać fotę, wreszcie gdzie słońce, jak tu, może być sprzymierzeńcem. To co określasz mianem "pstrokato" dla mnie jest bogatą mieszaniną barw, świateł i cieni. Czyli tym o co tu chodzi, nieprawdaż?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ładne lusterko, ładnie w kadrze zatrzymane i ładnie obrobione .
    Mi tam pasuje po całości wraz z kolorystyką .
    No dobra, może bardziej "miętkiego" światełka by się chciało .

Domyślnie

NIe jest to moja bajka, ale doceniam kunszt techniczny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Seta z pieprzem i wszystko wróci do normy!
    A tak na poważnie, no cóż, są miejsca bardziej kolorowe niż, z całym szacunkiem okolice Białegostoku. Gdzie gama barw okraszona mocnym słońcem mocno napycha histogram, gdzie nie trzeba koniecznie czekać na świt lub zachód aby można było z dumą pokazać fotę, wreszcie gdzie słońce, jak tu, może być sprzymierzeńcem. To co określasz mianem "pstrokato" dla mnie jest bogatą mieszaniną barw, świateł i cieni. Czyli tym o co tu chodzi, nieprawdaż?
    Jak to dobrze, że każdy z nas widzi inaczej, czuje inaczej i ma swoje zdanie. Świat byłby smutny, szanuje Twój odbiór zdjęcia. Jednak ta odsłona nie wzbudziła we mnie większych emocji. Widok przedni, jednak nie wszystko co obce musi mi się podobać Jeden z kolegów pokazuje również tę krainę, ale w jakim innym świetle...
    Lodowiec, jak pisałem palce lizać, najwyższa liga.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Fajne kontrasty kolorystyczne i temperatura całego kadru, dobrze wyłapany balans bieli przełożył się na naturalność kolorów. Dla mnie na plus.

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcie.
    Jest to przyklad, że można robić zdjęcia o każdej porze dnia, a nie tylko w okolicach "złotej godziny".

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Bardzo dobre zdjęcie.
    Jest to przyklad, że można robić zdjęcia o każdej porze dnia, a nie tylko w okolicach "złotej godziny".

Robic można. Ale nie każdy potrafi.

Podoba się.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów