Szukaj
Nikon http://greg77.com/
Pięknie woda uchwycona, niebo nie zachwyca ale i tak bardzo na plus.
Seta z pieprzem i wszystko wróci do normy!
A tak na poważnie, no cóż, są miejsca bardziej kolorowe niż, z całym szacunkiem okolice Białegostoku. Gdzie gama barw okraszona mocnym słońcem mocno napycha histogram, gdzie nie trzeba koniecznie czekać na świt lub zachód aby można było z dumą pokazać fotę, wreszcie gdzie słońce, jak tu, może być sprzymierzeńcem. To co określasz mianem "pstrokato" dla mnie jest bogatą mieszaniną barw, świateł i cieni. Czyli tym o co tu chodzi, nieprawdaż?![]()
LED ZEPPELIN
Ładne lusterko, ładnie w kadrze zatrzymane i ładnie obrobione.
Mi tam pasuje po całości wraz z kolorystyką.
No dobra, może bardziej "miętkiego" światełka by się chciało.
NIe jest to moja bajka, ale doceniam kunszt techniczny![]()
Jak to dobrze, że każdy z nas widzi inaczej, czuje inaczej i ma swoje zdanie. Świat byłby smutny, szanuje Twój odbiór zdjęcia. Jednak ta odsłona nie wzbudziła we mnie większych emocji. Widok przedni, jednak nie wszystko co obce musi mi się podobaćJeden z kolegów pokazuje również tę krainę, ale w jakim innym świetle...
Lodowiec, jak pisałem palce lizać, najwyższa liga.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Pieknie, naturalnie i swiezo![]()
Fajne kontrasty kolorystyczne i temperatura całego kadru, dobrze wyłapany balans bieli przełożył się na naturalność kolorów. Dla mnie na plus.
Bardzo dobre zdjęcie.
Jest to przyklad, że można robić zdjęcia o każdej porze dnia, a nie tylko w okolicach "złotej godziny".
Skontaktuj się z nami