Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Radom czesc pierwsza.

Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Ładnie, fajne kolorki, panoramowanie, rozmyte śmigła - do niczego się nie można doczepić.
    totalna amatorka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moro Zobacz posta
    Ładnie, fajne kolorki, panoramowanie, rozmyte śmigła - do niczego się nie można doczepić.
    Zawsze jest sie do czego przyczepic
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

no dobrze, trochę ciemnawo na niektórych 4-ki bym w tym zestawie nie pokazał. 1 a zwłaszcza 3 super
    Ostatnio edytowane przez sethcracow ; 30-08-2011 o 23:21 Powód: dla lepszego zrozumienia :)
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Jak dla mnie najlepsze 1, 3 i 8. Pozdrawiam!

Domyślnie

Bardzo fajny set, 3 przewyborna
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

3 - genialna. Gratulacje.

Domyślnie

Za przedmówcami wybieram ŚWIETNĄ 3-kę. Rusza mnie również Szwajcar na 11 oraz eskadra MIGów na 10. Reszta niestety jak dla mnie dość standardowa. Nr 3 jest genialna.

Domyślnie

Powiem tak - z wielu lotniczych zdjęć, które już widziałem i oglądając cały czas nowe, niewiele jest takich, które można będzie przypomnieć sobie za rok-dwa. Przeglądam wręcz mechanicznie i wychwytuję tylko zdjęcia świetne technicznie i obróbkowo, ale zdjęć "do zapamiętania" jest jednak mało - w końcu ilość maniaków z aparatami przypadająca na metr kwadratowy na pokazach jest taka, że potem właściwie tylko obróbka czyni je słabszymi lub lepszymi. Daleko szukać - ja robię zdjęcia właściwie do szuflady, bo szkoda mi swojego czasu na wrzucanie zdjęć, które niczym szczególnym wyróżniać się nie będą wśród wszystkich wątków z danych pokazów, a i Waszego na ich oglądanie. A o co tak właściwie mi chodzi? O "moment". Moment taki, jaki uchwyciłeś na chwalonym cały czas zdjęciu nr 3. To jest zdjęcie, które mogę w ciemno wytypować jako pewniak do kalendarza NKP. Gratuluję i oby tak dalej!

Domyślnie

przyczepię się do 8 - nie za nisko go sprowadziłeś?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów