Szukaj
Ładnie, fajne kolorki, panoramowanie, rozmyte śmigła - do niczego się nie można doczepić.
totalna amatorka
no dobrze, trochę ciemnawo na niektórych4-ki bym w tym zestawie nie pokazał. 1 a zwłaszcza 3 super
![]()
Ostatnio edytowane przez sethcracow ; 30-08-2011 o 23:21 Powód: dla lepszego zrozumienia :)
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Jak dla mnie najlepsze 1, 3 i 8.Pozdrawiam!
3 - genialna. Gratulacje.
Za przedmówcami wybieram ŚWIETNĄ 3-kę. Rusza mnie również Szwajcar na 11 oraz eskadra MIGów na 10. Reszta niestety jak dla mnie dość standardowa. Nr 3 jest genialna.
Powiem tak - z wielu lotniczych zdjęć, które już widziałem i oglądając cały czas nowe, niewiele jest takich, które można będzie przypomnieć sobie za rok-dwa. Przeglądam wręcz mechanicznie i wychwytuję tylko zdjęcia świetne technicznie i obróbkowo, ale zdjęć "do zapamiętania" jest jednak mało - w końcu ilość maniaków z aparatami przypadająca na metr kwadratowy na pokazach jest taka, że potem właściwie tylko obróbka czyni je słabszymi lub lepszymi. Daleko szukać - ja robię zdjęcia właściwie do szuflady, bo szkoda mi swojego czasu na wrzucanie zdjęć, które niczym szczególnym wyróżniać się nie będą wśród wszystkich wątków z danych pokazów, a i Waszego na ich oglądanie. A o co tak właściwie mi chodzi? O "moment". Moment taki, jaki uchwyciłeś na chwalonym cały czas zdjęciu nr 3. To jest zdjęcie, które mogę w ciemno wytypować jako pewniak do kalendarza NKP. Gratuluję i oby tak dalej!
przyczepię się do 8 - nie za nisko go sprowadziłeś?![]()
Skontaktuj się z nami