Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Trzy to coś genialnego.
    I rozmycie śmigieł niesamowite w Herkulesach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sethcracow Zobacz posta
    no dobrze, trochę ciemnawo na niektórych 4-ki bym w tym zestawie nie pokazał. 1 a zwłaszcza 3 super
    Czworka juz poprawiona, zapomnialem odszumic niebo i wyszlo ciut w ciapki

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    Za przedmówcami wybieram ŚWIETNĄ 3-kę. Rusza mnie również Szwajcar na 11 oraz eskadra MIGów na 10. Reszta niestety jak dla mnie dość standardowa. Nr 3 jest genialna.
    Cos musi byc w standardzie, przy tylu fotografach. Trojka sie udala przypadkiem

Cytat Zamieszczone przez qcheese Zobacz posta
    Powiem tak - z wielu lotniczych zdjęć, które już widziałem i oglądając cały czas nowe, niewiele jest takich, które można będzie przypomnieć sobie za rok-dwa. Przeglądam wręcz mechanicznie i wychwytuję tylko zdjęcia świetne technicznie i obróbkowo, ale zdjęć "do zapamiętania" jest jednak mało - w końcu ilość maniaków z aparatami przypadająca na metr kwadratowy na pokazach jest taka, że potem właściwie tylko obróbka czyni je słabszymi lub lepszymi. Daleko szukać - ja robię zdjęcia właściwie do szuflady, bo szkoda mi swojego czasu na wrzucanie zdjęć, które niczym szczególnym wyróżniać się nie będą wśród wszystkich wątków z danych pokazów, a i Waszego na ich oglądanie. A o co tak właściwie mi chodzi? O "moment". Moment taki, jaki uchwyciłeś na chwalonym cały czas zdjęciu nr 3. To jest zdjęcie, które mogę w ciemno wytypować jako pewniak do kalendarza NKP. Gratuluję i oby tak dalej!
    Ano wlasnie, taki jest klopot ze zdjeciami czy to lotniczymi czy samochody na torze, wiekszosc juz byla bo sytuacje sie powtarzaja i nie ma mozliwosci stanac tam gdzie nikt nie byl, "rodzynki" to kwestia przypadku, przynajmniej u mnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    przyczepię się do 8 - nie za nisko go sprowadziłeś?
    Tadziu, trzeba by dorobic niebo na dole, ale w tym haosie ze zdjeciami i stojacym z limitem Kifciem nad glowa trzeba bedzie poczekac na chwilke spokoju

Dzieki za komentarze : )
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

A mnie się Szwajcar? na 11 podoba. Czuć, że on ląduje (nie patrzę na wysunięte klapy)
    red light, dark room...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów