Szukaj
Tak się zastanawiam - te liche pozostałości ramek to miały zdjęciu pomóc, czy to zwykła niedbałość?
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Jedynie jedynka. Całkiem udany portret. Pozostałe ostrością obrazka dodatkowo tracą w moich oczach kilka punktów.
Nie, myślę, że nie... Myślę, że ta odpowiedź to nieudana próba znalezienia jakiegoś wytłumaczenia... A ramki są po to, żeby dać do poznania - popatrzcie, robię analogiem, to są filmy, to nie jest zwykła cyfra. Może i te zdjęcia nie są najlepsze, ale zobaczcie, są analogowe! Może i kadry umiarkowane, może GO wszędzie identyczna* bo tylko tak się nauczyłem - ale za to popatrzcie, co za plastyka! Jak się nie spodoba, to znaczy że się nie znacie, bo to jest film i to jest piękne!
Myślę, że mniej więcej po to tak naprawdę zostawiłeś te ramki.
Ale skoro sam uważasz, że te zdjęcia są tak mało warte, to nie polemizuję, nie polemizuję...
--------------------
* GO identycznma, ale na trójce, gdzie akurat by się przydała - brak takiej! Czy to nie ironia losu? Zamiast tematu i tła jest sama kakofonia ciężko rozróżnialnych cętek, do czego jakaś gra GO akurat by się przydała, a tu ni-ma...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
genialnia analizja bravo
ramki wynikaja z cyklicznego nieprzywiazywania wagi do takich rzeczy
raz piszes ze glebia wszedzie identyczna, chwile pozniej ze jednak nie, zdecyduj sie bo cos twoj wywod zawiera niescislowci
Zdjecia nie musza ci sie podobac, twoja sprawa
Ale daruj sobie te bledne dorabianie ideologi
Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 27-08-2011 o 20:04
Road to Manila
Myślę, że zrozumiałeś, ale jeśli nie, wytłumaczę dokładniej: GO jest na wszystkich taka sama, obojętnie, czy potrzebna, czy nie - poza zdjęciem trzecim od góry (podpisanym jako -5). Akurat na tym właśnie najbardziej by się przydała taka jak na pozostałych, ale tam jest inna. I zdjęcie jest do niczego.
Tak teoretycznie: zdanie o takiej konstrukcji: 'wszędzie jest jasno, tylko na trzecim jest ciemno' - nie oznacza nieścisłości, jak piszesz. To częsta konstrukcja stylistyczna, gdzie mówiący podkreśla, że wszędzie jest jeden warunek, ale jednocześnie na czymś jednostkowym panuje inny warunek. To nie jest nieścisłość, ludzie naprawdę tak piszą i mówią, nei tylko zresztą w polskim języku (w innych jest identyczna konstrukcja).
Mam nadzieję, że teraz wytłumaczyłem wystarczająco zrozumiale?
pozdrawiam bombelkowo
Humanista z zawodu, psycholog z zamilowania,a co z fotografia?
Road to Manila
Fotografia to hobby. Tylko czasami na niej zarabiam, nie częściej niż kilka razy w roku. Z zawodu nie jestem humanistą, humanista to raczej stan ducha i świadomości.
pozdrawiam bombelkowo
Kocham to forum, to prawdziwa kopalnia dla socjologa.
-1 - świetna praca
Skontaktuj się z nami