swietna seria! gratuluje
Szukaj
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Na zgliszczach wyrosła wspaniała -5 Panie Leôncio![]()
mnie się podoba -1 i -3 choć faktycznie wolałbym ciut ostrzej jakoś na oczach... wydaję mi się, że np w -3 ostrość jest gdzieś na ustach... ale klimat mi się podoba i modelka naprawdę fajna... w -5 moim zdaniem modelka nie jest wyeksponowana i ginie w tym wszystkim... natomiast -7 jest niezłe ale wolę dwa pierwsze i tyle...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Dla mnie 1 i 2, ze mocną przewagą 1. Czymś tam doświetlałeś, blenda? Czy słonce się odbiło od czegoś poniżej kadru?
Ja chcialbym jednak przeanalizowac numeracje zdjec, ktora mnie bardzo zaintrygowala. -1, -3, -5, -7
Pierwsza mysl to, eee nowy na forum jest i mu sie tak napisalo (pewnie regulaminu nie przeczytal kot jeden). Jednak po glebszym zastanowieniu to moze jednak autor chcial cos przekazac. Liczby nieparzyste? Nie to byloby zbyt banalne, szczegolnie ze autor jest swiadom wszystkiego co robi i takim banalem by sobie glowy nie zaprzatal. Liczby pierwsze, ze swiadomym pominieciem -2? Czemu nie, ale tez wydaje sie proste. No i czemu swiadome pominiecie -2, a nie innej liczby? A moze to wszystko ma powiazanie z zdjeciami? Liczby nieparzyste - "niesymetryczne" tak jak zdjecia... Interpretacji jest wiele. Miejmy nadzieje, ze autor nie bedzie podazal droga swojego innego rodaka, ktory prawie na smierc sie zaglodzil, bo bylaby wielka szkoda.
ps.1 no i dlaczego wszytkie liczby sa ujemne?
ps.2 zdjecia jak to zdjecia, fajny dodatek do ramek i liczb
ps.3 स्वतंत्र भारत!
Skontaktuj się z nami