Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 95

Domyślnie A jak wyglada kwestia atramentów?

Witam,

tez przymierzam się do kupna R1800 i mam pytanie - jakich atramentów uzywacie?

Jak wygląda ich wydajność w praktyce?

Co sądzicie o systemie typu CIS, czy specjalnych kardrzidzach wielokrotnie napełnialnych samemu?
    Ostatnio edytowane przez eeY6thai ; 19-03-2007 o 12:34

Domyślnie

To ja podłącze sie do ostatniego pytania. Jakie są wasze doświadczenia w zamiennikach do R1800 ewentualnie R800. Czy ktoś korzystał z tych tutaj http://www.inktec.pl/ Jeden pojemnik 13 ml za 26 zł to juz atrakcyjna cena. Pytanie jak z jakością.

Z góry dziękuje za podzielenie się doświadczeniami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Dryl Zobacz posta
    To ja podłącze sie do ostatniego pytania. Jakie są wasze doświadczenia w zamiennikach do R1800 ewentualnie R800. Czy ktoś korzystał z tych tutaj http://www.inktec.pl/ Jeden pojemnik 13 ml za 26 zł to juz atrakcyjna cena. Pytanie jak z jakością.
    Inwestując taką kwotę w R1800 po to, żeby ją później karmić inktekiem, tudzież innym activejetem to tak jak kupić Astona DB9 i prosto z salonu jechać przerobić go na gaz. Na poważnie jednak nie polecam żadnych zamienników bez względu na to czy wodne czy pigmentowe. Pracuję w firmie, która zajmuje się m.in. dystrybucją takowych w naszym kraju i uwież mi.. ..co partia to inny odcień kolorów podstawowych, co da się zauważyć gołym okiem.
    d800|d600|n28g|s50|n14-24|n24-70|t70-200|sb910|sb900|reporter dual rs

Domyślnie

Jedynym sensownym rozwiązaniem jest stałe zasilanie w dobry atrament. Tanimi zamiennikami to sobie tylko można głowice pozapychać.

Oszczędny w słowach Awatar Domiks
    Miasto
    Kraków/N.Sacz/Rzeszów

Domyślnie

po co tyle pieniedzy wydawac
    zapominacie o firmie o nazwie Brother... ta sam technologia co epson, czyli głowice pizoelektryczne, kropelka 1,5 pikolitra.... a cena niecale 320 peelenow za model 130c, jak za ta cene bardzo dobre zdjecia nawet na zamiennikach (byle nie inktec!), a co do papieru tu sprawdza sie ichniejszy papier taniocha po 45zl za 20 stron, wydajnosc, na tuszach zrobisz ok 60-70 stron a4 (zdjecia w najlepszej rozdzialce), polecam tu stosowac papier epsona , zauwazalnie lepsza jakosc

używam i polecam jako domowa drukarke
    Aby zobaczyć podpis naciśnij klawisz [F13]

Domyślnie

Domiks - my tu rozmawiamy o drukarce, która daje rezultaty lepsze niż w labie, czego mimo wszystko atramentówka za 3 stówy nam nie zapewni...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Domiks - my tu rozmawiamy o drukarce, która daje rezultaty lepsze niż w labie, czego mimo wszystko atramentówka za 3 stówy nam nie zapewni...
    Czornyj.. ..znam parę labów, które pewnie wymiękną przy tym Brotherze.. ...nawet na inktecu..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yuras Zobacz posta
    Inwestując taką kwotę w R1800 po to, żeby ją później karmić inktekiem, tudzież innym activejetem to tak jak kupić Astona DB9 i prosto z salonu jechać przerobić go na gaz. Na poważnie jednak nie polecam żadnych zamienników bez względu na to czy wodne czy pigmentowe. Pracuję w firmie, która zajmuje się m.in. dystrybucją takowych w naszym kraju i uwież mi.. ..co partia to inny odcień kolorów podstawowych, co da się zauważyć gołym okiem.
    OK. Dzięki za odpowiedź. A może to rozwiązanie jest mimo wszystko warte grzechu: Jet Tec http://www.agawa.pl/g4.asp?nrs=448&ln= oczywiście kardridze

Oryginały przy tej drukarce to jednak ok. 63 zł. Mniejsze drukarki mnie nie interesują ze względu na format. Potrzębuję A3.

Domyślnie

Czornyj ma rację - albo oryginały, albo stałe, DOBRE zasilanie. Nie po to kupujesz drukarkę, która drukuje tak, że szczena opada, żeby potem cofnąć się o 2 generacje do maszynek za 300PLN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Dryl Zobacz posta
    OK. Dzięki za odpowiedź. A może to rozwiązanie jest mimo wszystko warte grzechu: Jet Tec http://www.agawa.pl/g4.asp?nrs=448&ln= oczywiście kardridze

Oryginały przy tej drukarce to jednak ok. 63 zł. Mniejsze drukarki mnie nie interesują ze względu na format. Potrzębuję A3.
    ..zamienników jest naprawdę tysiące, bo Polska to dobry rynek - biedny rynek. Najwyraźniej jednak bardziej potrzebujesz A3 niż jakości. Myślę, że póki sam się nie przekonasz, nie uwierzysz.. ...a gdy pozapychasz głowicę odwrotu już nie będzie, bo serwis odrzuci roszczenia gwarancyjne.

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów