moje klimaty mrocznie hehehehehehehehehe naj 1 i 7 pozdro
Szukaj
moje klimaty mrocznie hehehehehehehehehe naj 1 i 7 pozdro
uczę się patrzenia przez trójpodział
Oj, jest smoc. Rewelka!!!
Dawno nie było tu takiego mocnego setu - gratki![]()
Świetnie, że jednak można tutaj zaobserwować coś nowego, naprawdę świeżego w extra wykonaniu. Dałbym 5 gwiazdek.
Bardzo dobre prace! Osobiście wybieram 1 i 5, urzekają mnie![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
s4int, żeby nie było...Miałem bombę i napisałem trochę nie jasno...Teraz też mam banię, ale mniejszą! Uczyć mi się od Ciebie! Technicznie zdjęcia Rewelacyjne!!! Światło, kolor, ostrość, ogień...!!! Jeśli pisałem że, kolor mi nie pasuje, np 4 zdjęcie, jest zbyt zimne, co nie zmienia faktu że, kolory i tak są bardzo fajne. 1 i 5 aż czuć temperaturę!!. Co do graffiti, ja tam nie byłem, zgaduję, a to co widzę na zdjęciach, rozprasza mnie i tak...Co do reszty, to szczegóły...A moja praca opiera się na szczegółach...Inaczej lekką ręką mogę zaprzepaścić parę tysięcy lat jakiejś kultury...Tu patrzę na zdjęcia przez pryzmat: tytuł; opis- grupa tancerzy ognia...Prezentacja strojów. Fakt, z reportażem przesadziłem...
PS theKilla, s4aint prosił o rozwinięcie, to rozwinąłem; nie wcinaj się jak koszula w tyłek...
PPS s4aint...Z duża przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia.
Ostatnio edytowane przez JackDaniels ; 17-08-2011 o 00:03
Dzięki Marcinie - dawno Cię nie widziałem tutajfajnie, ze zajrzałeś. Pozdrawiam
Dzięki też reszcie za komentarze, miło, ze przypadło Wam do gustu.
Jako bonus dorzucę jedno z wcześniejszych, robione podczas zdjęć testowych (niestety gość nie był w stanie dojechać na docelową sesje - więc zionięcia w całym secie brakło)
Fajne.
Genialne! Klimat nie z tej ziemi, zwala z nóg. Uwielbiam takie klimatyczne, dopracowane kolorystycznie prace. Mam małe pytanko... Sam wymyśliłeś stylizacje?
Skontaktuj się z nami