Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Orient Cafe

Domyślnie Orient Cafe

Sesja w klimatycznej restauracji
    Inspiracja -filmy szpiegowskie z lat 70
    modelka Marta-Dvision

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

4.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 02-11-2024 o 18:40 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

podobają się . na 3 przeszkadza kabel
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

Świetny klimat
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

Domyślnie

Zdjęcia oglądam trzeci raz i przekonać się nie mogę. Najbardziej trafia do mnie pierwsze i ostatnie, z naciskiem na jedynkę. Najwięcej tam jest tej klimatycznej restauracji, nastroju dodaje mocne światło z okna (na plus) i sporo drobnych rzeczy na ścianach i stolikach. Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez batonMR Zobacz posta
    Zdjęcia oglądam trzeci raz i przekonać się nie mogę. Najbardziej trafia do mnie pierwsze i ostatnie, z naciskiem na jedynkę. Najwięcej tam jest tej klimatycznej restauracji, nastroju dodaje mocne światło z okna (na plus) i sporo drobnych rzeczy na ścianach i stolikach. Pozdrawiam!
    podpisuje się
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czarekk Zobacz posta
    podobają się . na 3 przeszkadza kabel
    chyba na 4

jak dla mnie 1 najlepsze 2 i 3 bardzo dobre a na 4 jej wzrok mnie przeraża;D ale to dobrze;D pasuje do tematu
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

Fajny klimacik. Jestem na tak

Domyślnie

Podoba mi się jedynka, jednak do pełni brakuje (niepoprawnego politycznie) ćmiącego się papierosa w dłoni. Światło z tyłu ładnie wyeksponowało by dymek. Jeśli chodzi o filmy z lat 70, to papieros był tam nieodłącznym rekwizytem
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów