Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Orient Cafe

Domyślnie

3 i tylko 3. Niby inne w ładniejszym otoczeniu, niby rekwizyty i klimat. Ale nie do końca. Trójka to - po prostu i aż - porządny portret. Pozostałe to gra, próba wpasowania się w konwencję. Nie do końca udana. Jedynka jest najbliżej szczęścia chyba. Połowa góry jednak do wyrzucenia. A z prawej strony (poziomego już wtedy raczej) kadru brak pleców mężczyzny, albo innego zawiązania gry spojrzeń, czy akcji.
    Mam też niejasne wrażenie, że długość płaszczyka jest nie taka. Jakby za krótka. No ale to już taki detal, który mnie bardziej zaintrygował, niż żeby przeszkadzał.

Domyślnie

Zupelnie jak nie twoje
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

2 i 4 bardzo na plus

Domyślnie

Witam,
    1-ka bardzo dobra, choć może rzeczywiście trochę góry obciąć, tak gdzieś do końca dolnego okna, i 3-ka bardzo mi się podoba. Pozostałe 2 dla mnie już nie mają takiej mocy, choć też są niezłe. Z przyjemnością oglądam takie prace, bez plastiku i z klimatem, GRATULACJE !
    Pozdrawiam serdecznie, QuadMan
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

BalbinA3
    Gość

Domyślnie

Nic mi nie przeszkadza w tych zdjęciach. Ani prześwietlenie, ani cienie ani to że nie są idealnie ostre. Opowiadają pewną historię, są żywe i przykuwają wzrok. Dobra praca!

Pozdrawiam
    Basia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów