Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Domyślnie

A SuperTakumar 50/1.4 ?

Cytat Zamieszczone przez Rogass Zobacz posta
    Tak, ale tam wygląda na strasznie wielką - zreszta jak pamietam to wszystkie aparaty tam wyglądają na wielkie. Ja korzystam tylko z priorytetu + korekta EV na wielkim wygodnym kółku

Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bielik Zobacz posta
    Tylko OM-3, lista jest z samych mechanicznych, nawet Canon New F-1 i Pentax LX się nie załapały bo poniżej synchro są elektroniczne. Obiektywy są wszystkie ciekawe, bo to starsze konstrukcje Wejdź na flickra, spędź tydzień na porównywaniu sampli i sam będziesz wiedział czego chcesz
    Niestety cholery blokuja flicra tutaj. Juz raz pastwisko slal mi screen shoty na maila

Hmm OM-3...

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    A SuperTakumar 50/1.4 ?

Tak, ale tam wygląda na strasznie wielką - zreszta jak pamietam to wszystkie aparaty tam wyglądają na wielkie. Ja korzystam tylko z priorytetu + korekta EV na wielkim wygodnym kółku
    No calkiem mala ta Aria. Super Takamur to ten co to Wojtek go urzywa gdy wrzuca te wszystkie kolorowe foty?

Ciezko znalezc tego contaxa na rynku?

Domyślnie

Nie raczej, z tego co swego czasu patrzalem na niemieckim ebayu to były normalnie, u nas raczej nie bardzo - chyba ze w Piasecznie, ale tam jest kopalnia Contaxów

na ebay.de są teraz dwie za ~250€
    Völkchlor

Domyślnie

Aria jest paskudna, a Takumar jest głupi.

Vive la révolution!

Domyślnie

Takumar owszem, nie lubię go, za to Aria jest cudowna i wspaniała. Z nalesnikowym 45/2.8 jest arcyfantastyczna - dorzucenie jej do plecaka wypchanego wielkim formatem nie robi mi wagowo żadnej różnicy, obsługa miodna, pomiar elegancki. Brać nie umierać!
    Völkchlor

Domyślnie

Slonce jest jedno i to samo czy tu czy tam. Roznica jest glownie w czasie w jakim te jasnosci wystepuja.
    Ty chyba bardzo dawno tu nie byłeś... To znaczy słońce faktycznie to samo. Jak lecisz samolotem to nawet je można zobaczyć (nie żebym narzekał na pogodę*jaka jest od 2 dni)
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

ktoś spał na geografii
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bielik Zobacz posta
    Aria jest paskudna, a Takumar jest głupi.

Vive la révolution!
    Vive l'empereur!
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Ale wam oddziałowa da dziś popalić, niech no sie tylko skoncza zajęcia w sali komputerowej
    Völkchlor

Domyślnie

Piękny to jest Contax T3, którego nigdy mieć nie będę, bo jest mi zupełnie niepotrzebny

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów