A SuperTakumar 50/1.4 ?
Tak, ale tam wygląda na strasznie wielką - zreszta jak pamietam to wszystkie aparaty tam wyglądają na wielkie. Ja korzystam tylko z priorytetu + korekta EV na wielkim wygodnym kółku
Szukaj
A SuperTakumar 50/1.4 ?
Tak, ale tam wygląda na strasznie wielką - zreszta jak pamietam to wszystkie aparaty tam wyglądają na wielkie. Ja korzystam tylko z priorytetu + korekta EV na wielkim wygodnym kółku
Völkchlor
Nie raczej, z tego co swego czasu patrzalem na niemieckim ebayu to były normalnie, u nas raczej nie bardzo - chyba ze w Piasecznie, ale tam jest kopalnia Contaxów
na ebay.de są teraz dwie za ~250€
Völkchlor
Aria jest paskudna, a Takumar jest głupi.
Vive la révolution!
Takumar owszem, nie lubię go, za to Aria jest cudowna i wspaniała. Z nalesnikowym 45/2.8 jest arcyfantastyczna - dorzucenie jej do plecaka wypchanego wielkim formatem nie robi mi wagowo żadnej różnicy, obsługa miodna, pomiar elegancki. Brać nie umierać!
Völkchlor
Ty chyba bardzo dawno tu nie byłeś... To znaczy słońce faktycznie to samo. Jak lecisz samolotem to nawet je można zobaczyć (nie żebym narzekał na pogodę*jaka jest od 2 dni)Slonce jest jedno i to samo czy tu czy tam. Roznica jest glownie w czasie w jakim te jasnosci wystepuja.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Ale wam oddziałowa da dziś popalić, niech no sie tylko skoncza zajęcia w sali komputerowej![]()
Völkchlor
Piękny to jest Contax T3, którego nigdy mieć nie będę, bo jest mi zupełnie niepotrzebny![]()
Skontaktuj się z nami