Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: plenerek

Domyślnie

Znać się nie znam, ale cośtam widzę jednak, no i... łolaboga Świetne zdjęcia, ładne i z humorem! Faworyt? Zdecydowanie dwójka!
    Pozdrowienia

Domyślnie

ja nie podzielam zdania wiekszosci. wedlug mnie kazde zdjecie z innej bajki, centralne kadry i jak ktos wczesniej napisal, zdjecia ocieraja sie troszke o kiczowatosc... szanuje wlozona prace, ale ja jestem zdecydowanie na nie. no ile ludzi, tyle opinii. powodzenia.

Domyślnie

A czemu miałyby być z jednej bajki? Plener to nie reportaż, każde zdjęcie może być osobną opowieścią.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

bedę dziwny ale mi się najbardziej podoba nr 7 za to moim zdaniem świadome granie/ocieranie sie o kicz

kolory w całej serii pojechane na maksa a myślałem, że ja przesadzam ale masz swój styl. Może się podobać, pewnie wielu osobom się nie spodoba, ale to co robisz jest inne.

Fakt, wszystkie zdjęcia to centralne kadry ale pewnie masz canona

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wieliczka

Domyślnie

Każdy jeden kadr który prezentujesz przekazuje mnóstwo emocji... jak dla mnie może być zawsze ujęcie centralne byleby uchwycona chwila była odpowiednia. Do tego dużo fantazji dodałeś/aś. Jak dla mnie bomba cały materiał. Różnorodny jest.

ps
    A z kroolikiem dajcie se po razie na priv i nie wypominajta sobie czegoś tam. Zróbcie se taki reset la dobra publiki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    Fakt, wszystkie zdjęcia to centralne kadry ale pewnie masz canona
    jhehehhehe oplulem monitor piekny tekst

a dla mnie 6 jest ok

Domyślnie

Rycerz, ja się staram bawić kiczem bardzo często na plenerze, bardzo lubię kicz, IMHO jest przezabawny O mojego canona się nie martw, Dsy mają więcej krzyżowych niż nikony gum które mogą się odkleić

Domyślnie

Aha, żeby nie było, 6 i 7 to nie żaden fotoszop, szukając fajnych okoliczności przyrody znaleźliśmy mega w pytę kawał rury i nawet kolor miała pomarańczowy podciągnąłem go tylko lekko lampą z pomarańczowym filtrem. A 1 i 7 wcale nie są centralne
    Ostatnio edytowane przez pank ; 22-07-2011 o 01:21

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Aha, żeby nie było, 6 i 7 to nie żaden fotoszop, szukając fajnych okoliczności przyrody znaleźliśmy mega w pytę kawał rury i nawet kolor miała pomarańczowy podciągnąłem go tylko lekko lampą z pomarańczowym filtrem. A 1 i 7 wcale nie są centralne
    że to rura to wiedziałem

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Rycerz, ja się staram bawić kiczem bardzo często na plenerze, bardzo lubię kicz, IMHO jest przezabawny
    i bardzo dobrze ci to wychodzi

Domyślnie

o w końcu jest więcej z tej sesji! mi najbardziej się widzi 3! potem 6/7 ale mam kilka uwag co do 2 - niby ok ale to tło to przesadziłeś przydało by się więcej szczegółów a nie taka papka, 8/10 nie pasują tutaj wogóle... no i w końcu zaczynacie gadać z kroolikiem a nie tylko ciągnąć i ciągnąć
    sporo gratów

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów