Znać się nie znam, ale cośtam widzę jednak, no i... łolabogaŚwietne zdjęcia, ładne i z humorem!
Faworyt? Zdecydowanie dwójka!
Pozdrowienia![]()
Szukaj
Znać się nie znam, ale cośtam widzę jednak, no i... łolabogaŚwietne zdjęcia, ładne i z humorem!
Faworyt? Zdecydowanie dwójka!
Pozdrowienia![]()
ja nie podzielam zdania wiekszosci. wedlug mnie kazde zdjecie z innej bajki, centralne kadry i jak ktos wczesniej napisal, zdjecia ocieraja sie troszke o kiczowatosc... szanuje wlozona prace, ale ja jestem zdecydowanie na nie. no ile ludzi, tyle opinii. powodzenia.
A czemu miałyby być z jednej bajki? Plener to nie reportaż, każde zdjęcie może być osobną opowieścią.
bedę dziwnyale mi się najbardziej podoba nr 7 za to moim zdaniem świadome granie/ocieranie sie o kicz
![]()
kolory w całej serii pojechane na maksa a myślałem, że ja przesadzamale masz swój styl. Może się podobać, pewnie wielu osobom się nie spodoba, ale to co robisz jest inne.
Fakt, wszystkie zdjęcia to centralne kadry ale pewnie masz canona![]()
![]()
Każdy jeden kadr który prezentujesz przekazuje mnóstwo emocji... jak dla mnie może być zawsze ujęcie centralne byleby uchwycona chwila była odpowiednia. Do tego dużo fantazji dodałeś/aś. Jak dla mnie bomba cały materiał. Różnorodny jest.
ps
A z kroolikiem dajcie se po razie na priv i nie wypominajta sobie czegoś tam. Zróbcie se taki reset la dobra publiki![]()
![]()
Rycerz, ja się staram bawić kiczem bardzo często na plenerze, bardzo lubię kicz, IMHO jest przezabawnyO mojego canona się nie martw, Dsy mają więcej krzyżowych niż nikony gum które mogą się odkleić
![]()
Aha, żeby nie było, 6 i 7 to nie żaden fotoszop, szukając fajnych okoliczności przyrody znaleźliśmy mega w pytę kawał rury i nawet kolor miała pomarańczowy podciągnąłem go tylko lekko lampą z pomarańczowym filtrem. A 1 i 7 wcale nie są centralne![]()
Ostatnio edytowane przez pank ; 22-07-2011 o 01:21
o w końcu jest więcej z tej sesji! mi najbardziej się widzi 3! potem 6/7 ale mam kilka uwag co do 2 - niby ok ale to tło to przesadziłeś przydało by się więcej szczegółów a nie taka papka, 8/10 nie pasują tutaj wogóle... no i w końcu zaczynacie gadać z kroolikiem a nie tylko ciągnąć i ciągnąć![]()
sporo gratów
Skontaktuj się z nami