Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Odmieńcy

Domyślnie Odmieńcy

W każdym stadzie znajdą się odmieńcy - tzw. "inni".

To, co widzicie niemalże na środku kadru nad górami - to zalążek tęczy - czekałem, czekałem, czekałem..., ale nie zaświeciła mocniej - daleko ode mnie padało - klimat był po prostu nieziemski.

Na chmury, które widzicie także czekałem - dokładnie rok czasu - wiedziałem o jakiej porze się ukażą, nie wiedziałem tylko kiedy...

Białe łubiny niezwykle ciężko tutaj znaleźć, ale te dorwałem cudem i miałem na oku od jakiegoś czasu, choć nie wiedziałem jak się za to wszystko zabrać... aż trafiła się "ta" pogoda i trzeba było wreszcie wszystkie klocki poskładać kolokwialnie mówiąc "do kupy"

Tak więc - założenie spełnione, mam nadzieję, ze fotka się podoba.

D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Podoba się.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Dla mnie super .
    Zaraz pakuje walizy i jadę tam do Ciebie te łubinki focić .

Domyślnie

podoba sie ! ten pomarańcz to tak był czy bonus ? a to tęcza nad górami czy jakieś promienie słoneczne ? ja juz trochę ślepy...

Domyślnie

Ładne... i gratulacje za cierpliwość i wytrwałość.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Dla mnie super .
    Zaraz pakuje walizy i jadę tam do Ciebie te łubinki focić .
    Wskakuj, jeszcze ze 2-3 tygodnie będą na bank! Pogoda po kiju, ale od środy ma być znów lepiej, więc no problemito.

Cytat Zamieszczone przez setth Zobacz posta
    podoba sie ! ten pomarańcz to tak był czy bonus ? a to tęcza nad górami czy jakieś promienie słoneczne ? ja juz trochę ślepy...
    Nie doklejam niczego na moich fotach - pomarańcz był - takie światło o tej porze, a nad górami to tak jak napisałem przed fotką - tęcza, a raczej jej zalążek, bo do tęczy takiej, jakie pamiętam z PL to jej było daleko.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

super jest
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

o, ladnie
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Pięknie!!
    Ależ zazdroszczę widoków

P.S. Ja już spakowany To my z Pawłem "zaraz" będziemy, choc ja może będę trochę wcześniej, bo do Ciebie mam "rzut beretem"
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów