jak pisalem superszczególnie jak piszesz ze tak prostu było. muszę sie kiedyś wybrać ... co widzę twoje zdjęcie to piękniejsze
Szukaj
jak pisalem superszczególnie jak piszesz ze tak prostu było. muszę sie kiedyś wybrać ... co widzę twoje zdjęcie to piękniejsze
Cos innego na forum niz motywy glowne , podoba sie i to bardzo.
Napisałem 'przygotowania do kadru' nie zaś 'przygotowanie kadru'.
...o przygotowaniach do kadru Autor napisał w pierwszym poście dość wyraźnie; '...Na chmury, które widzicie także czekałem - dokładnie rok czasu - wiedziałem o jakiej porze się ukażą, nie wiedziałem tylko kiedy...Białe łubiny niezwykle ciężko tutaj znaleźć, ale te dorwałem cudem i miałem na oku od jakiegoś czasu...'
- jak dla mnie to są właśnie przygotowania do tematu.
Co do monitora - jeśli mam z nim problemy to znaczy, że nasz forumowy Kol. Tom01 się słabo zna...
Także jeśli piszę, że 'na mój gust' to znaczy właśnie to co znaczy
pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez tompsl ; 15-07-2011 o 22:04
...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?
Świetnie w kadrze, gratulacje![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
PrzepięknaDodałbym jeno nieco kontrastu do chmurek, ale to już jak kto lubi.
I tu się pojawia problem - zaraz pewnie będzie zastój właśnie przez ten fakt. Ostatnio Greg o tym gdzieś tutaj napisał, że najgorzej to sobie właśnie poziom podnieść - później coraz ciężej z czymś równie dobrymPrzypomniałem sobie ten tekst w czasie obróbki tej foty - spojrzałem i już wiedziałem z miejsca...
Pozdr.
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Piękna jest ta "Twoja" dzika wyspa. Najbardziej zaskakuje i fascynuje różnorodność jakiej można doświadczać chyba o każdej porze roku, że nie wspomnę o tych nocach pełnych zórz... Dla takich widoków warto tyle czekać, myślę, że nagroda jak wyżej jest najlepszą rekompensatą... Ech... się rozmarzyłem... Pozdrawiam! =]
moim zdaniem pierwszoplanową rolę gra tutaj drugi plan, a konkretnie niezwykle oświetlone, ośnieżone wzgórza ...
Gdyby światło padało również na te rośliny, to może byłoby to ciekawsze. Niestety, autor nie wykazał się cierpliwością, a może wykazał, ale natura nie była łaskawa i nie oświetliła wszystkiego.
Bardzo ładna jest też delikatna poświata (mgiełka ?) nad wodą w lewą stronę zatoki ...
Podoba się to mało powiedziane. Pięknie świeci nad górami.
Skontaktuj się z nami