Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d5000 Zobacz posta
    Ja pojutrze będe wiózł D7000 Toyotą z 2009r. z UK do PL w plecaku foto i bagażniku to zobaczymy.
    zdajesz sobie sprawy ,że jak puszka odczuje nasze polskie drogi to na pewno przestanie robić zdjęcia ???
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

Dajcie spokój Na rowerze woziłem aparat w zwykłym plecaku, nie żadnym foto i też było ok. Co ma mu się niby stać?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bognik Zobacz posta
    Przewiozłam lustrzankę w torbie foto, która była w walizce. Na odcinku Katowice-Piła ta walizka znajdowała się w bagażniku autobusu. Aparat żyje do dzisiaj
    Zaryzykujesz drugi raz?
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie

Ja natomiast wiozłem D80 w plecaku foto w bagażniku własnego auta na trasie Gdynia-Jelenia Góra.
    D80 już się nie włączył (miał około roku), padło cało zasilanie.
    D700, D300 + MB-D10, N 14-24/2.8, N 35/2, N 50/1.4g, N 70-200/2.8 vrI N SB-900, S EF-500 DG SUPER, Mf 055xprob + 804rc2, Lowepro SR D550 AW

Domyślnie

powalajace komentarze....
    -.....a ja znowu powiem ze apartu nigdzie nie targam i tym samym unikam ryzyka.
    Zdjecia w podrozy mozna robic tez telefonem. A po powrocie do domu wyjac z kredensu dalej nowy aparat i sobie cyknac pare razy jesli sie stesknilo za dzwiekiem opadajacego lusterka.
    Ps.
    Powaznie to moje graty jezdza, plywaja i lataja. Lezakuja na trawie, skalach czy nad brzegiem wody lub oceanu. Zawsze w duzym i mocnym plecaku...
    Bierzcie aparaty na kolana w autobusie. Nie dawajcie do bagaznika. Bo co bedzie jesli sie ladna modelka trafi na sasiednim siedzeniu?
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

W przypadku D7000 taka podróż w bagażniku może wyjść tylko na dobre. Jak ma BF/FF to się przy okazji naprawi

Domyślnie

No i wszystko wiem.

Oszczędny w słowach Awatar melon_78
    Miasto
    Końskie / Kielce

Domyślnie

sprzęt zazwyczaj wkłądam do worka po ziemniakach
    d90 grip d70 N17-55 2.8, N35 1.8, N 80-200 2.8 ED, SB-900, SB-600, Nissin DI622 inne gadżety

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uppersilesian Zobacz posta
    No i wszystko wiem.
    Daj mi na priv właściwe numery lotto na najbliższe losowanie. Odwdzięczę się zimnym piwkiem.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów