Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Transport lustrzanki

Czy trzeba jakoś specjalnie dbać o lustrzankę (D7000) w czasie przejazdów autobusem. Poprzedni aparat (R1) wkładałem do torby Lowe, całość do plecaka, plecak do bagażnika autobusu i było OK. Czasem tylko, zwłaszcza na odcinku N.Targ-Zakopane zastanawiałem się, czy dobrze zrobiłem. Ale tamto nie miało lustra, a to nowe ma. Przeżyje takie podróże bez szwanku?

Domyślnie

obłożyć najpierw watą, potem karton, potem styropian ok 5cm, potem znowu wata, potem styropian 2cm, i folia bombelkowa (koniecznie)................... , a tak poważnie to nigdy nie zostawiłbym sprzętu w bagażniku autobusu, samolotu, itp, po to właśnie śą torby, plecaki kabury na sprzęt foto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uppersilesian Zobacz posta
    Przeżyje takie podróże bez szwanku?
    Jeśli autobus nie spadnie ze skarpy, nie spłonie, nie zatopi się lub nie ulegnie w jakikolwiek inny sposób całkowitej destrukcji, to o puszkę Ty lub złodziej możecie być spokojni.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Jeśli autobus nie spadnie ze skarpy, nie spłonie, nie zatopi się lub nie ulegnie w jakikolwiek inny sposób całkowitej destrukcji, to o puszkę Ty lub złodziej możecie być spokojni.
    z naciskiem na złodziej
    Nikon FX

Domyślnie

Przewiozłam lustrzankę w torbie foto, która była w walizce. Na odcinku Katowice-Piła ta walizka znajdowała się w bagażniku autobusu. Aparat żyje do dzisiaj
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Przewoziłem swój sprzęt w plecaku foto, który z kolei leżał sobie w bagażniku auta. W pewnym momencie wyleciałem z drogi, dachowałem kilka razy i sprzęt przeżył to bez szwanku. Za to auto poszło do kasacji.
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raddeli Zobacz posta
    dachowałem kilka razy i sprzęt przeżył to bez szwanku. Za to auto poszło do kasacji.
    co tam auto ważne że aparat "żyje" no i właściciel na szczęscie
    Ostatnio edytowane przez mpwt ; 12-07-2011 o 12:55
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

Ja przewiozłem z Warszawy do Jabłonny.
    Toyotą Avensis. Chyba z 2005 roku.
    Tylko, że to było D80 z kitem.
    Pewnie D7000 też można bo to nowszy model.
    Pozdrawiam,
    Tomek

Domyślnie

Ja pojutrze będe wiózł D7000 Toyotą z 2009r. z UK do PL w plecaku foto i bagażniku to zobaczymy.
    NEX- 5R

Domyślnie

kup sobie porządną torbę

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów