Szukaj
kup sobie porządną torbę
No i wszystko wiem.
Dajcie spokójNa rowerze woziłem aparat w zwykłym plecaku, nie żadnym foto i też było ok. Co ma mu się niby stać?
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Ja natomiast wiozłem D80 w plecaku foto w bagażniku własnego auta na trasie Gdynia-Jelenia Góra.
D80 już się nie włączył (miał około roku), padło cało zasilanie.
D700, D300 + MB-D10, N 14-24/2.8, N 35/2, N 50/1.4g, N 70-200/2.8 vrI N SB-900, S EF-500 DG SUPER, Mf 055xprob + 804rc2, Lowepro SR D550 AW
powalajace komentarze....
-.....a ja znowu powiem ze apartu nigdzie nie targam i tym samym unikam ryzyka.
Zdjecia w podrozy mozna robic tez telefonem. A po powrocie do domu wyjac z kredensu dalej nowy aparat i sobie cyknac pare razy jesli sie stesknilo za dzwiekiem opadajacego lusterka.
Ps.
Powaznie to moje graty jezdza, plywaja i lataja. Lezakuja na trawie, skalach czy nad brzegiem wody lub oceanu. Zawsze w duzym i mocnym plecaku...
Bierzcie aparaty na kolana w autobusie. Nie dawajcie do bagaznika. Bo co bedzie jesli sie ladna modelka trafi na sasiednim siedzeniu?![]()
... ucze sie patrzec i widziec...
i duqa z tego...
W przypadku D7000 taka podróż w bagażniku może wyjść tylko na dobre. Jak ma BF/FF to się przy okazji naprawi![]()
sprzęt zazwyczaj wkłądam do worka po ziemniakach![]()
d90 grip d70 N17-55 2.8, N35 1.8, N 80-200 2.8 ED, SB-900, SB-600, Nissin DI622 inne gadżety
Skontaktuj się z nami