a ja jestem uparty
mały backstage dla co niektórych
http://www.youtube.com/watch?v=ET3qUaG0A_Y
11.
12.
13.
Szukaj
a ja jestem uparty
mały backstage dla co niektórych
http://www.youtube.com/watch?v=ET3qUaG0A_Y
11.
12.
13.
Ostatnio edytowane przez hanibal ; 22-06-2011 o 13:56
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Wspaniałe, porywające. Czekam na więcej.
Mnie się podoba tylko 5 (tak średnio) i 6 (nawet ujdzie. Reszta albo jest zblurowana, jakby to obrabiała nastolatka z gimnazjum, albo ręka jest paskudna jak na 3 (zresztą cała konwersja do BW niezbyt udana), albo poza modelki a la blachara z rozchylonymi nogami. Ogólnie nie podoba mi się.
Strasznie prymitywne te obelgi przez youtube dla tych, którzy nie podzielają ślepego zachwytu...
o ogladnales .. i o to chodzi
i nikogo nie obrazam bo osobiscie uwazam ze Pezet to jeden z lepszych rymologów w Polsce.
interpetacja Twoja błedna jest
oh co ty nie powiesz.. mowisz ze blachara?
ciekaw jestem czy przy zdjeciu remika w tej pozie a ma takich sporo tez bys mu tak napisał..
co do reki tak tak jest wstertna oblesna brzydka.. ogolnie strasznie jest
co do BW alez oczywiscie jest tragicznie tu tez podziele Toba zdanie
co do blura to tak jest on na kazdym zdjeciu...
kurcze specjalista no![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-06-2011 o 20:39 Powód: łączymy, nie mnożymy.
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
To, czy Pezet (tutaj akurat Fokus) jest dobrym czy złym raperem, na forum fotograficznym ma akurat znikome znaczenie. Jaka powinna być interpretacja? Jak powinno się odebrać podkład muzyczny ze słowami "Od dawna nie obchodzi mnie co o mnie mówią ludzie, co prawda, a co nie prawda - wiem i **** wam w buzie"? Znany już jesteś z tego, że ciężko znosisz krytykę. Może zatem znalazłeś sposób, by w zawoalowany sposób zwrócić się do osób, którym się nie podoba? Po obejrzeniu tego filmiku odniosłem identyczne wrażenie jak @Gio, mimo, że jego komentarza jeszcze nie było. Niestety, ale rzeczywiście powiało prymitywizmem.
O zdjęciach nie będę pisał. W wątku z Anetą @zdyboo kulturalnie i rzeczowo wyłożył sprawę. Być może nawet nie miał świadomości, że swoimi słowami przelał na forum także cudze myśli. W tym moje.
Ostatnio edytowane przez FHR ; 23-06-2011 o 16:40
ale mnie naprawde nie obchodzi co O MNIE mowia ludzie obchodzi mnie to co mowia o zdjeciach
bo co prawda to prawda ja wiem
jak mi ktos pisze ze pozycja modelki jest jak blachara to ja cie prosze ale takiej krytyki ja tu przyjmowal nie bede po cichu.
łatwo jest wybrac z kontekstu pare zdań...
co do filmu ktory teraz stal si eobiektem tematuogladalnosc go skoczyla dosc sporo..
co do bana ?? a niby za co ?
a co najwazniejsze film zostal zrobiony duuuze przed watkami na forum duuuzo przed tym watkiem i w calkowicie innym celu...
a jak mi ktos nak nawrzucał jak 3/4 watku ktory zostal wyciety przez admina to wybacz ale cicho siedział nie bede...
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami