Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Domyślnie

a ja powiem szczerze ..... dla mnie zdjecia sa super i ogolnie kazdy set bardzo ladny ,( jak wiadomo nie da sie wymyslic miliona kombinacji wiec nie ma co ganic za to !!!!)
    D200/ T 12-24 4/ N 35 1.8/ N 50 1.8/ N 85 1.8/ SB 900

http://www.facebook.com/photografia2011

Domyślnie

a swoja droga ciekawy jestem co autor chcial pokazac na zdjeciu nr6
    Road to Manila

Domyślnie

Dzien dobry to ja Hani autor nr 6 wiec na zdjeciu nr 6 chcialem pokazac niekształtne ciało nietega konwersje do BW i cos w stylu artyzmu.. )) przepraszam głupio sie zachowalem psze pana juz sie to wiecej nie powtorzy rozumiem swoj błąd i teraz dzieki Waszemu widzeniu swiata widze ze zrobiłem zle.. nie wyszlo cholera no. ale teraz dzieki Waszej opini wiem ze musze robic 100% idealnych zdjec.. ze nie ma mozliwosci pomyłki i błedów bo przeciez wszyscy jestescie idealni tylko ja jakos tak sobie nie radze... głupio mi naprawde wstydze sie ze popelnilem fotograficznie taki nietakt
    Juz wiem upewnilem sie ze ogół wie lepiej i macie lepsze wyczucie smaku i wasze widzenie swiata jest lepsze..
    bo Wasza prawda jest najwazniejsza.

przepraszam juz wiecej nie bede )))
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-06-2011 o 20:37 Powód: orto. ("niekrztałtne")
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Poza 4 i 8 uważam, że to są udane zdjęcia. Ładnie obrobione. Modelka nie zawodowa, więc nie wszystkie miny są takie "modelkowe".
    Sukces się mierzy (między innymi) ilością wrogów. Gratuluję osiągnięcia sukcesu.

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Mogłem poniższą uwagę zamieścić w dowolnym wątku z Twoimi zdjęciami, ale ten był akurat na szczycie.
    Kolejne zdjęcia robione na to samo kopyto. Nic nowego nie wnoszą ani do portretu jako gatunku fotograficznego, ani do Twojego portfolio. Modelka postawiona przed obiektywem, mała głębia ostrości i jazda. Pozy, miny, kadry i obróbka. Wszystko się powtarza w kolejnych wrzutach na forum.
    (...)
    Porażka. Człowiek wypracował swój styl, pokazuje zdjęcia, a tu zarzuty, że nic zdjęcia nie wnoszą. o co, ma stworzyć nowy kanon w fotografii portretowej? Zrobić przełom? Nie, po prostu pokazuje swoje prace. Nic więcej. Bez przełomów. Normalna robótka foto. Nie wiem skąd tyle jadu.
    Ostatnio edytowane przez ALF ; 21-06-2011 o 13:54

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    Dzien dobry to ja Hani autor nr 6 wiec na zdjeciu nr 6 chcialem pokazac niekrztałtne ciało nietega konwersje do BW i cos w stylu artyzmu.. )) przepraszam głupio sie zachowalem przepana juz sie to wiecej nie powtorzy rozumie swoj błąd i teraz dzieki Waszemu widzeniu swiata widze ze zrobiłem zle.. nie wyszlo cholera no. ale teraz dzieki Waszej opini wiem ze musze robic 100% idelanych zdjec.. ze nie ma mozliwosci pomyłki i błedów bo przeciez wszyscy jestescie idealni tylko ja jakos tak sobie nie radze... głupio mi naprawde wstydze sie ze popelnilem fotograficznie taki nietakt
    Juz wiem uewnilem sie ze ogół wie lepiej i Macie lepsze wyczucie smaku i wasze widzenie swiata jest lepsze..
    bo Wasza prawda jest najwazniejsza.

przepraszam juz wiecej nie bede )))
    ale ja sie powaznie pytam bo zakladam ze skoro je pokazales na forum to podoba ci sie
    Road to Manila

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Wątek przeczyściłem. Proszę się ograniczyć wyłącznie do dyskusji o pokazanych tu zdjęciach!
    Do rozdania mam 4 banany, jest ktoś chętny?
    Ostatnio edytowane przez ALF ; 21-06-2011 o 14:53
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Zbanowany
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Wspaniałe zdjęcia. Tak trzymaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    ale ja sie powaznie pytam bo zakladam ze skoro je pokazales na forum to podoba ci sie
    Poważnie: wrzuciłem bo było inne niż wszystkie poprzednie. Urozmaicenie które niekoniecznie musi sie podobać...
    Wejdź na flickr mój skąd linkowanr są foty tam są inne wersje tego zdjęcia.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Bardzo dziękuję autorowi za dzielenie się swoją wiedzą, pracami, a szczególnie filmami, które dla mnie są skarbnicą wiedzy. To nie jest łatwe szukanie kadru w terenie z modelką poznaną przed chwilą. Ja się wiele nauczyłem z Twoich filmów. Pozdrawiam.
    Nikon

Domyślnie

Hannibal - tak trzymaj. Jeśli się fotografie podobają Tobie a w szczególności modelce, to gratuluję, bo o pozytywne emocje w odbiorze fotografii tutaj chodzi.
    Osądzać jest łatwo i pisać coś w stylu "oczy niesymetryczne - da się to poprawić?", a przecież nie każdy musi być wzorem piękna!

Zdjęcia super, zwłaszcza nr 6 - jest nieszablonowa i dlatego ujmuje. Powielać jest łatwo, zrobić coś nowego już trudniej, a Tobie się udaje.

Pozdrawiam
    Kajtek
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów