a ja powiem szczerze ..... dla mnie zdjecia sa super i ogolnie kazdy set bardzo ladny ,( jak wiadomo nie da sie wymyslic miliona kombinacji wiec nie ma co ganic za to !!!!)
Szukaj
a ja powiem szczerze ..... dla mnie zdjecia sa super i ogolnie kazdy set bardzo ladny ,( jak wiadomo nie da sie wymyslic miliona kombinacji wiec nie ma co ganic za to !!!!)
a swoja droga ciekawy jestem co autor chcial pokazac na zdjeciu nr6
Road to Manila
Dzien dobry to ja Hani autor nr 6wiec na zdjeciu nr 6 chcialem pokazac niekształtne ciało nietega konwersje do BW i cos w stylu artyzmu..
)) przepraszam głupio sie zachowalem psze pana juz sie to wiecej nie powtorzy rozumiem swoj błąd i teraz dzieki Waszemu widzeniu swiata widze ze zrobiłem zle.. nie wyszlo cholera no. ale teraz dzieki Waszej opini wiem ze musze robic 100% idealnych zdjec.. ze nie ma mozliwosci pomyłki i błedów bo przeciez wszyscy jestescie idealni tylko ja jakos tak sobie nie radze... głupio mi naprawde wstydze sie ze popelnilem fotograficznie taki nietakt
Juz wiem upewnilem sie ze ogół wie lepiej i macie lepsze wyczucie smaku i wasze widzenie swiata jest lepsze..
bo Wasza prawda jest najwazniejsza.
przepraszam juz wiecej nie bede)))
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-06-2011 o 20:37 Powód: orto. ("niekrztałtne")
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Poza 4 i 8 uważam, że to są udane zdjęcia. Ładnie obrobione. Modelka nie zawodowa, więc nie wszystkie miny są takie "modelkowe".
Sukces się mierzy (między innymi) ilością wrogów. Gratuluję osiągnięcia sukcesu.
Porażka. Człowiek wypracował swój styl, pokazuje zdjęcia, a tu zarzuty, że nic zdjęcia nie wnoszą. o co, ma stworzyć nowy kanon w fotografii portretowej? Zrobić przełom? Nie, po prostu pokazuje swoje prace. Nic więcej. Bez przełomów. Normalna robótka foto. Nie wiem skąd tyle jadu.
Ostatnio edytowane przez ALF ; 21-06-2011 o 13:54
Wątek przeczyściłem. Proszę się ograniczyć wyłącznie do dyskusji o pokazanych tu zdjęciach!
Do rozdania mam 4 banany, jest ktoś chętny?![]()
Ostatnio edytowane przez ALF ; 21-06-2011 o 14:53
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Wspaniałe zdjęcia. Tak trzymaj.
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Bardzo dziękuję autorowi za dzielenie się swoją wiedzą, pracami, a szczególnie filmami, które dla mnie są skarbnicą wiedzy. To nie jest łatwe szukanie kadru w terenie z modelką poznaną przed chwilą. Ja się wiele nauczyłem z Twoich filmów. Pozdrawiam.
Nikon
Hannibal - tak trzymaj. Jeśli się fotografie podobają Tobie a w szczególności modelce, to gratuluję, bo o pozytywne emocje w odbiorze fotografii tutaj chodzi.
Osądzać jest łatwo i pisać coś w stylu "oczy niesymetryczne - da się to poprawić?", a przecież nie każdy musi być wzorem piękna!
Zdjęcia super, zwłaszcza nr 6 - jest nieszablonowa i dlatego ujmuje. Powielać jest łatwo, zrobić coś nowego już trudniej, a Tobie się udaje.
Pozdrawiam
Kajtek
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
Skontaktuj się z nami