Close

Strona 47 z 104 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 1040

Wątek: D5100

Domyślnie Cena w fotojoker

Jak kupowałem było dostępnych ponad 10 sztuk, teraz widzę że jest osiem Niby istnieje prawo kupna sprzedaży, znany przypadek z allegro gościa co sprzedał samochód za śmieszne pieniądze i sąd kazał mu go za taką cenę sprzedać ( a chciał tylko sprawdzić ile mógłby na nim zarobić), ale często jest tak że sprzedawca robi co chce bo wie że nikt z tym do sądu nie pójdzie.

Domyślnie

Zobaczymy co z tego będzie. Sam tydzień temu kupiłem body za 2500. Teraz złożyłem zamówienie - ciekawe czy zrealizują w tej cenie. Z tego co widzę już nie jest dostępny...

Domyślnie

U mnie w mieście jest 1 sztuka

Domyślnie

Olek, jak będziesz wiedział już za ile sprzedadzą Ci lustro lub nie, to napisz tu na forum

Domyślnie

@olek - tylko, ze zazwyczaj wysylasz zapytanie ofertowe do sklepu w naszym internecie.

Ooo wlasnie przezylem szok cenowy jak zobaczylem akumulatorki po 200+zeta.

Jakbym wiedzial to bym z 10 sztuk przywiozl z Japonii tam po 140-160 zeta chodzily w duzych domach towarowych
    Z5 + N24-200 + FTZ II + T17-35/2,8-4+ N70-300 (AF-P)
    D7200 + S18-35/1,8 + S10/2,8 + S17-70/2,8 + N10-20, N18-55 (AF-P) + N70-300 DX (AF-P)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polikon Zobacz posta
    Właśnie dostałem zakupiony akumulatorek, EN-EL14 za jakieś 70zł. Oczywiście nie oryginał.
    A nie lepiej zakupić oryginalny na amazonie ? Zakupienie 2 oryginalnych razem z przesyłką do Polski wychodzi taniej niż kupienie 1ego w Polsce.

Domyślnie

No niestety. zamówiłem . pani zadzwoniła, że jest do odebrania. Pojechałem ... wszystko pięknie, sprawdziłem. Pan zapakował. Nabił na kasę. Zmieszał się .... Wykonał kilka telefonów i oznajmił, że nie sprzeda mi tego aparatu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez digit Zobacz posta
    No niestety. zamówiłem . pani zadzwoniła, że jest do odebrania. Pojechałem ... wszystko pięknie, sprawdziłem. Pan zapakował. Nabił na kasę. Zmieszał się .... Wykonał kilka telefonów i oznajmił, że nie sprzeda mi tego aparatu.
    Trzeba było policją postraszyć

Domyślnie Cena w fotojoker

Cytat Zamieszczone przez digit Zobacz posta
    U mnie jest status w realizacji, co oznacza że podobno przygotowane i wysłane, zobaczmy

A tu kawałek regulaminu z fotojoker:

Wszystkie ceny podane w sklepie są cenami brutto (zawierają podatek VAT). Wiążąca dla Stron Transakcji jest cena widniejąca przy produkcie w momencie złożenia zamówienia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olek Zobacz posta
    U mnie jest status w realizacji, co oznacza że podobno przygotowane i wysłane, zobaczmy

A tu kawałek regulaminu z fotojoker:

Wszystkie ceny podane w sklepie są cenami brutto (zawierają podatek VAT). Wiążąca dla Stron Transakcji jest cena widniejąca przy produkcie w momencie złożenia zamówienia.
    Ale też napisali: W uzasadnionych przypadkach Sklep zastrzega sobie możliwość odmowy realizacji zamówienia..... no cóz zastanawiam się nad złożeniem sprawy do rzecznika praw konsumenckich. A co zobaczymy

Strona 47 z 104 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów