Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Wrak

Thumbs up

Zdjęcie Grzegorza jak zwykle mi się podoba, ale ...

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Zdjęcie jest świetne, ale chyba uwaga Loctera ma uzasadnienie. Jak tylko spojrzałem na zdjęcie pomyślałem: "coś za jasno", takie było moje pierwsze wrażenie. Mówimy tu oczywiście o niuansach, dużo też w tej kwestii zależy od warunków oglądającego(monitor, oświetlenie). Ale tak naprawdę to wydaje mi się, że jakoś do klimatu, zachmurzenia itd. nie pasuje taka ilość światła.

Twoje / Wasze spostrzeżenia są bardzo trafne. Trudno to zanegować. Przyznam się, że w pierwszej chwili tego nie zauważyłem, nawet byłem zły na siebie - jak to mogło ujść mojej uwadze. Jedynym sensownym wytłumaczeniem jest moje zauroczenie zdjęciami Grzegorza. No tak, ale co oko fachowca, to oko ..., cenne są Wasze ( i innych) uwagi, które naprawdę dużo wnoszą. Powiem więcej - są nieocenione.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Powiem więcej - są nieocenione.
    No i tylko w taki sposob sie rozwijasz......nie spotkalem innego portalu internetowego gdzie uslyszysz prawde o swoich zdjeciach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No i tylko w taki sposob sie rozwijasz......nie spotkalem innego portalu internetowego gdzie uslyszysz prawde o swoich zdjeciach
    Prawdę to Ci powiem ..wieczorkiem....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Prawdę to Ci powiem ..wieczorkiem....
    Trzeba sie naoliwic?? Uwazaj, gosci mam to tez bede

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nie mam czasu szwendać się po innych portalach. Porady i przede wszystkim zdjęcia tutaj prezentowane są przepiękne i nie do przecenienia wartością samą w sobie.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Greg, proszę Cię - gwiżdż na to 'jak tam było'. To jaśniejsze zdjęćie jest po prostu świetne w każdym, jasnym calu - i to, że było tam ciemniej nic a nic mnie nie obchodzi. Skoro taką miałeś fantazję, żeby było jaśniej, to jest OK - dla mnie ważne, że Twoja fantazja na 'jasne loty' i mój odbiór tego jasnego obrazka się schodzą.

Mógłbym spokojnie mieć takie w sporym formacie na ścianie. Przyznaję PLUSA.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Greg, proszę Cię - gwiżdż na to 'jak tam było'. To jaśniejsze zdjęćie jest po prostu świetne w każdym, jasnym calu - i to, że było tam ciemniej nic a nic mnie nie obchodzi. Skoro taką miałeś fantazję, żeby było jaśniej, to jest OK - dla mnie ważne, że Twoja fantazja na 'jasne loty' i mój odbiór tego jasnego obrazka się schodzą.

Mógłbym spokojnie mieć takie w sporym formacie na ścianie. Przyznaję PLUSA.
    Dzieki, mnie sie podobaja obie wersje

Oszczędny w słowach Awatar tomek8899
    Miasto
    Gorlice/Rzeszów

Domyślnie

super. a co do jasności foto - wybrałbym coś pomiędzy jedną a drugą wersją
    S3Pro | 10-20 | 18-70 | 50 1.8 | 135 3.5 | SB80DX |
    www.tomekjablczyk.info

Domyślnie

Nie mam preferencji co do wersji.Obie fajne.
    Ja oziębiłbym nieco i nie poszedłbym w niezapominajkowy kolor grzbietów fal ....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ja oziębiłbym nieco i nie poszedłbym w niezapominajkowy kolor grzbietów fal ....
    Z falami się zgadzam - ale oziębić?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów