Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Wrak

Domyślnie Wrak

Zabijcie mnie, ale wyszukalem kadr ktory mi sie strasznie spodobal i postanowilem pokazac

Domyślnie

I słusznie, dobra fota.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Grzesiek szanuje Twój punkt widzenia, ale dla mnie zdecydowanie za jasno - tam nie było aż tyle swiatła, ale nie będe się kłócił, zobacze to zdjęcie jeszcze raz jak monitorek do mnie dojedzie.

Domyślnie

Zdjęcie jest świetne, ale chyba uwaga Loctera ma uzasadnienie. Jak tylko spojrzałem na zdjęcie pomyślałem: "coś za jasno", takie było moje pierwsze wrażenie. Mówimy tu oczywiście o niuansach, dużo też w tej kwestii zależy od warunków oglądającego(monitor, oświetlenie). Ale tak naprawdę to wydaje mi się, że jakoś do klimatu, zachmurzenia itd. nie pasuje taka ilość światła.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 08-06-2011 o 00:47
    A new shit has come to light...

maniak666
    Gość

Domyślnie

Ponad dwie i pól godziny od wrzuty i stosunkowo cicho tu u Ciebie... Chyba zaczeli zabijac

No i ja wole te mroczniejsze wersje. Nie wiem już co prawda czyje to były , bo tyle ich się tu pojawiło.
    Element dziobu (ten największy) nieostry jest. ( Czy to owo niedomaganie szkła, o ktorym ostatnio wspominałeś?)
    No jakoś mi tym razem nie rozwaliło monitora.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    tam nie było aż tyle swiatła.
    Tam tez nie bylo tak ciemno jak w twoich wersjach.....co do monitora to tak jak mowilem, musisz go jeszcze pozadnie skalibrobac, bo byl juz tutaj taki co wyzywal wszystkich bo ma eizo a mial zle skalibrowany monitor

Macie wersje poprawiona......

Domyślnie

I ta wersja jest o niebo lepsza, tamta świeci sie jak psu jajca - serio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    I ta wersja jest o niebo lepsza, tamta świeci sie jak psu jajca - serio
    Jest jasna, ale nie swieci, zwroc uwage, ze wszystkie moje zdjecia sa duzo jasniejsze od twoich....

Domyślnie

Świetne światło i kolory i jednak druga wersja lepiej gra.Pozdrawiam

Domyślnie

W pierwszej moim zdaniem piasek i fale na nim były zdecydowanie za jasno. Drugie dużo lepiej się prezentuje.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów