Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez silver56 Zobacz posta
    jezeli tak czujesz to sie nie rozumiemy i chyba "cos sie dzieje"

Domyślnie

buhahahhahahahaha dobre... wcale nie smutne, po prostu dobre, nieźle opisuje to co się dzieje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    buhahahhahahahaha dobre... wcale nie smutne, po prostu dobre, nieźle opisuje to co się dzieje
    TO niestety jest smutne... widząc co się dzieje to niestety bejsbol w kieszeni otwiera...

Domyślnie

Sapphiron, to niestety jest znak czasów i trzeba się z tym pogodzić. Zresztą przez ostatnią dekadę czy tam dwie nastąpiła tak wielka rewolucja w mediach elektronicznych, że teraz właściwie nie sposób nawet przewidywać co dalej.
    Ja pamiętam jak w połowie lat dziewięćdziesiątych pracując w zakładzie fotograficznym jako laborant marzyłem sobie, żeby kiedyś w domu mieć takie możliwości obróbki zdjęć jak tam...to jest chyba jedyne marzenie, które się spełniło i to z taką mega nawiązką.
    Ja się pocieszam tym, że po "erze kiczu" przychodzi czas na to, że każdy znajduje swoje miejsce

Domyślnie

Niska samoocena ??
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    widząc co się dzieje to niestety bejsbol w kieszeni otwiera...
    "Bejsbol" nie może widzieć...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

To że każdy może mieć dziś w domu pianino/pianino elektryczne etc wcale nie czyni z niego pianisty. Za słabe fotografie zawsze się znajdą chetni do zaplaty, tak samo jak za slabe produkcje muzyczne. Ale kryteria sie nie zmieniają, dostępnośc wcale nie przekłada się wprost na poziom. Kto umie ten umie, kto nie umie ten musi się uczyć, a i to nie wiadomo co wyjdzie.
    W muzyce jest takie powiedzenie: ćwiczy wielu - gra niewielu.
    D800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    "Bejsbol" nie może widzieć...
    a otwierac moze?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki Zobacz posta
    W muzyce jest takie powiedzenie: ćwiczy wielu - gra niewielu.
    nom.. ze wszystkim tak jest. ale lepiej dostawac od lepszych po dupie niz od slabszych oklaski

a propos grania to mi dzis to wpadlo w 'oko'
    http://www.cda.pl/video/17515c9/Pira...esamowite-solo
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów