qooba, jak tam Vertex, wywalczyłeś wymianę na nowy egzemplarz?
Szukaj
qooba, jak tam Vertex, wywalczyłeś wymianę na nowy egzemplarz?
jeszcze w serwisie...
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
ciekawe co chca tam wymieniac ?????
o.t.
kiedyś miałem uwalone pamięci ram i do serwisu na 3 tyg wiec się pytam co zamierza tam wymieniać bo z chęcią popatrzę , ba możne się dowiem ze jednak się da
hehehe
przyjęcie w sklepie połączone ze sprawdzeniem na miejscu (diagnoza: nie działa, zawiesza komputer), odesłanie do centrali, itp itd...
Dzisiaj odebrałem z serwisu nowy dysk, trochę długo to trwało... Miły pan twierdził, że tak długo, bo musieli mój uwalony dysk posłać do producenta, który go sprawdził i odesłał sprawny egzemplarz. Numery seryjne mam inne, więc chyba faktycznie wymienili![]()
Problemem może tu wcale nie być dysk, tylko ... Lenovo.
Sam się borykam na tym samym modelu z trybem stand by, z którego za cholerę nie chce wychodzić, generując błąd, nawet na najnowszych sterownikach kontrolera od Intela.
Generalnie jest niby OK, ale BIOS potrafi np. z rzadka wstrzymać start dysku zaraz po jego rozpoznaniu, a to dość wkurzające.
Dzieje się to co prawda sporadycznie, ale za te pieniądze, to jest nie do przyjęcia.
Medice, cura te ipsum.
Ale ja nie mam żadnych problemów z dyskiemAni przed uszkodzeniem, ani teraz po wymianie. Żadnych niepokojących symptomów! Teraz nawet Nikon ViewNX działa prawidłowo
![]()
Kilka dni temu złożyłem nowe pudło z SSD na system.
Już nie wrócę do HDD ;oP
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
qooba, poza wymienionymi, to i ja nie mam z nim żadnych problemów, jednak niemożność wyjścia z trybu "uśpienia" uważam za dość poważną przypadłość.
thorcik, nie mów hop ... póki nie przeskoczysz.![]()
Medice, cura te ipsum.
Skontaktuj się z nami