Close

Strona 31 z 338 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181131 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 3379
    Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

qooba, jak tam Vertex, wywalczyłeś wymianę na nowy egzemplarz?

Domyślnie

jeszcze w serwisie...
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

ciekawe co chca tam wymieniac ?????

o.t.

kiedyś miałem uwalone pamięci ram i do serwisu na 3 tyg wiec się pytam co zamierza tam wymieniać bo z chęcią popatrzę , ba możne się dowiem ze jednak się da
    hehehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzygit Zobacz posta
    ciekawe co chca tam wymieniac ?????

o.t.

kiedyś miałem uwalone pamięci ram i do serwisu na 3 tyg wiec się pytam co zamierza tam wymieniać bo z chęcią popatrzę , ba możne się dowiem ze jednak się da
    hehehe
    W serwisie to tylko wymieniają? Czy przede wszystkim sprawdzają zasadność reklamacji.

Domyślnie

przyjęcie w sklepie połączone ze sprawdzeniem na miejscu (diagnoza: nie działa, zawiesza komputer), odesłanie do centrali, itp itd...

Domyślnie

Dzisiaj odebrałem z serwisu nowy dysk, trochę długo to trwało... Miły pan twierdził, że tak długo, bo musieli mój uwalony dysk posłać do producenta, który go sprawdził i odesłał sprawny egzemplarz. Numery seryjne mam inne, więc chyba faktycznie wymienili

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Problemem może tu wcale nie być dysk, tylko ... Lenovo.

Sam się borykam na tym samym modelu z trybem stand by, z którego za cholerę nie chce wychodzić, generując błąd, nawet na najnowszych sterownikach kontrolera od Intela.

Generalnie jest niby OK, ale BIOS potrafi np. z rzadka wstrzymać start dysku zaraz po jego rozpoznaniu, a to dość wkurzające.

Dzieje się to co prawda sporadycznie, ale za te pieniądze, to jest nie do przyjęcia.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Ale ja nie mam żadnych problemów z dyskiem Ani przed uszkodzeniem, ani teraz po wymianie. Żadnych niepokojących symptomów! Teraz nawet Nikon ViewNX działa prawidłowo

Domyślnie

Kilka dni temu złożyłem nowe pudło z SSD na system.

Już nie wrócę do HDD ;oP
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

qooba, poza wymienionymi, to i ja nie mam z nim żadnych problemów, jednak niemożność wyjścia z trybu "uśpienia" uważam za dość poważną przypadłość.

thorcik, nie mów hop ... póki nie przeskoczysz.
    Medice, cura te ipsum.

Strona 31 z 338 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181131 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów