Poki co Chicago nie trafiają, ale zbiórki w ataku i bardzo dobra obrona trzyma ich na +4.
Szukaj
Poki co Chicago nie trafiają, ale zbiórki w ataku i bardzo dobra obrona trzyma ich na +4.
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Chicago pokazało, że jak żadna opcja poza Gibsonem nie gra to lipa. Na koniec LeBron (niestety) wszystko trafiał, a Rose i reszta na 30% FG nie mieli szans. No nic, raczej drugi raz takiej biedy nie zagrają, więc Bulls w 7![]()
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
No nie mam wyjściaWhat should I do?
Dawniej nawet niespecjalnie lubiłem Boston i Chicago (od zawsze PHX i Houston z Olajuwonem to moi faworyci), ale w tym sezonie wyjątkowo... Przypuszczam, że w finale polubię nawet Dallas
Żeby nie było, jak Wade z O'Nealem zdobywali mistrzostwo właśnie z Dallas to kibicowałem Miami.
Halo, nikt dziś nie oglądał ostatnich 4 minut meczu i dogrywki w OKC?))
I co raz bliżej do DAL-MIA. Szykuje się wyborny finał!
slabiutki ten nasz MVP, oj slabiutki
airball, 8-27 FG , 7 TO...
wieki temu byki przegrywaly seryjnie z pistons, teraz beda z heat
Road to Manila
Skontaktuj się z nami