Szukaj
Bo jak już się onanizować, to Aero-Ektarem.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Co to takiego? Coś do fotogrametrii lotniczej
Nikoniarz-majsterkowicz
Jak juz sie ludzie łonanizuja przy szklach Maimiyi 6/7 to mnie juz nic nie zdziwiA jesli to mnie na mysli masz to bedziesz musial odwolywac niebawem, bo wlasnie zakupilem ponownie, razem z paroma innymi dosc ciekawymi szklami pod sredniego
Tym razem Aero nie bedzie sie kurzyl, skaner juz mam, koreks kupie i przeprosze sie z BWowymi filmami
Co powiesz na 75mm f1.9 i 100mm f1.5 do 6x6 ?Zdjecia anty-onanowe niebawem
Oryginalnie tak, ale nadaje sie tez do ludziow
Ostatnio edytowane przez tomwidlak ; 08-05-2011 o 01:25
Snoblesse oblige:
Aaaaa, myslalem ze mnie masz na mysli, ze mialem Aero-Ektara przez rok czasu, gadalem o nim, łonanizowalem siem, a zdjec zrobilem i pokazalem cale piec
Czy Ty wolasz C41 ? Bo mialem Kube meczyc, ale nie mam sumienia wiedzac ze u Niego to ciezka praca jest w umywaleczce wszystko grzac - moze Ciebie bym jakos przekupil na okazyjne zrobienie paru szitek dla mnie ?![]()
Ostatnio edytowane przez tomwidlak ; 08-05-2011 o 02:07
No faktycznie bokeh to zabija w no wlasnie... czym? Co to za szkla sa i pod co sie to podpina?![]()
Niby mam jakieś ustrojstwa do szitek ale leżą w pudle, bo nawet nie za bardzo wiem, jak się tym posłużyć. A Kuba robi to od dawna niemal codziennie...
Jednak jeśli chcesz zaryzykować i zagwarantujesz nietykalność za ewentualne popsucie wartościowych negatywów, to czemu nie?![]()
Snoblesse oblige:
Skontaktuj się z nami