Przy poprzednim procku ([email protected]) obrabiając plik NEF z D3 musiałem czekać praktycznie przy każdej operacji. Po zmianie, mając te same dyski, przestałem czekać. Toteż piszę, że nie muli.
Szukaj
Przy poprzednim procku ([email protected]) obrabiając plik NEF z D3 musiałem czekać praktycznie przy każdej operacji. Po zmianie, mając te same dyski, przestałem czekać. Toteż piszę, że nie muli.
Ostatnio edytowane przez Pawel92 ; 25-04-2011 o 21:05
Nie muli to ACRFaktem jest, że CNX na 2600K działa ok (w stosunku do q9550 znaczna poprawa), ale wciąż daleko mu do nie mulenia
![]()
duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1
Win7 64+e6300@3,6GHz, 4Gb ramu, SSD, i CNX chodzi bardzo płynnie, z naciskiem na bardzo![]()
D300/ N70-300VR, T17-50/2.8, SB800
C5D/ 17-40/4L, C85/1.8, 430EXII
Trudno aby Nikon przodowal w sofcie , robi aoaraty i szkla do wielu zastosowan w nauce, medycynie , foto jak wiadomo lol i inne takie tam , sami wiecie ale co tam napisalem![]()
ciekawe odkad to cnx'owi robi roznice jak duza ma ilosc rdzenitaktowanie taktowanie ... a i tak mistrzem predkosci to on nie jest.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
Witajcie,
szukałam odpowiedzi na to (zapewne mało mądre w Waszych oczach) pytanie, ale nie mogłam nic znaleźć, postanowiłam więc dopisać się tutaj.
Zatem, jestem właścicielką (kupionego w sklepie) d3000. Jakiś czas temu ściągnęłam trail Capture NX2 i byłam święcie przekonana, że na jednej z dwóch dołączonych do aparatu płyt jest pełna wersja. A tu klops.
Stąd moje pytanie: czy NX2 jest PŁATNY? Albo może ja nie umiem znaleźć product key, który każdy właściciel Nikona dostaje? Może banalne, ale bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam!
NX2 jest platnym programem i do d3000 raczej niestety go nie dolaczali.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
Skontaktuj się z nami