..oj tam, oj tam.. kolega Valo pracuje od niedawna na Postępu 14 i odpowiedzialny jest za poprawę wizerunku..drobna prowokacja, parę logicznych wpisów i nagle gumy już tak nie przeszkadzają, wyszło na jaw jak używać sb900 by się nie przegrzewała.. a sam olej jakiś taki szlachetniejszy
No cóż, jako użytkownik D70/D80/D200/D300/D700/D7k ani raz nie korzystałem z serwisu. Przyznam, że raz udało mi się okazyjnie kupić kolejne D200 gdzie lekko odchodziły gumy, za "pare pln" wkleiłem nowe u Kadejów, bo raczej estetą jestem
Pozostałe puszki kupowałem nowe.. "delikatny" 24-70 wygląda do dziś jak nowy, choć już kilka razy się zamortyzował.. a w sabinie po pierwszym razie zignorowałem przegrzewanie w menu i do tej pory palnik krystalicznie czysty
..Valo, przyznam, że wiele racji w tym co napisałeś.. znajdziesz na tym forum więcej utyskiwań niż na pozostałych. Porównaj jednak ilość użytkowników.. choćby zalogowanych w tej chwili.. tutaj - 542, na CB - 229, pozostałe fora raczej nie chwalą się takimi danymi. Być może problem w tym, że szukając odpowiedzi starałeś się mierzyć jedną miarką..![]()
Szukaj

Skontaktuj się z nami