Ręce opadają... Może kolega wejdzie na forum innego systemu i przestudiuje od A do Z. Mogę się założyć że tam też można by złożyć taką litanię z wybranych wersów. Wybór systemu sprowadza się dziś do pytania co chcemy poświęcić i kosztem czego. Każdy system ma swoje wady i zalety. Co byśmy nie kupili to i tak pewne rzeczy konkurencja zrobi lepiej. Pytanie tylko jakie? I czy warto dla nich poświęcić niedoskonałości tego który wpadł nam w oko. Koledze widocznie marzy się aparat idealny, może już go znalazł. Ale ostrzegam - niech nie wchodzi na forum systemu który wybrał, bo okaże się że to co kupił ma masę wad. Może innych niż Nikon, ale zawsze jakieś użytkownicy znajdą. Nie wyprodukowano jeszcze takiego aparatu który by wszystkim dogodził. O wadach i zaletach każdego systemu są miliony wątków, gdyby je przestudiować nie zostałoby czasu na robienie zdjęć. Nie śledziłem całego wątku, Przeczytałem tylko pierwszy post bo uważam że spieranie się nie ma sensu. Nikt przecież kolegi do systemu Nikona nie namawia. Ot, po prostu kolega chciał wyrzucić swoje żale jaki to Nikon jest be.
WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ŻYCZĘ!
Szukaj

Skontaktuj się z nami