Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Jaki program do poczty pod W7??

Hej, wlasnie jestem po formacie na nowym SSD, wszystko chodzi przeslicznie, wrecz jestem w szoku jakiego kopa dostal komp
    Sprawa jednak polega na tym, ze mam nowy system, uzywalem poczty Live z microshitu....oczywiscie pod W7
    Nie do konca bylem z niej zadowolony, szczerze to bardziej odpowiadal mi sofcik z Visty.....
    Outlook Express odpada bo jest zbyc rozbudowany, potrzebuje czegos prostego i malo problematycznego....
    Podsuncie mi jakis pomysl prosze

Domyślnie

Ja używam Thunderbird'a i jestem zadowolony.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Również używam Thunderbird'a pod W7. Nie narzekam.
    N

Domyślnie

Wlasnie sie przygladam temu programowi, jakos sie za niego wczesniej nie bralem bo mam uraz do lisa Mozecie podpowiedziec jak nie sciagac wszystkich emaili z ladnych kilku lat z mojego serwera, pierwsze odpalenie programu a on mi sciaga 4tysie emaili!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wlasnie sie przygladam temu programowi, jakos sie za niego wczesniej nie bralem bo mam uraz do lisa Mozecie podpowiedziec jak nie sciagac wszystkich emaili z ladnych kilku lat z mojego serwera, pierwsze odpalenie programu a on mi sciaga 4tysie emaili!
    jesli Ci poczta pozwala - skonfiguruj konto jako IMAP. Sciagnie tylko naglowki wiadomosci, a calosc pozostanie na serwerze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    jesli Ci poczta pozwala - skonfiguruj konto jako IMAP. Sciagnie tylko naglowki wiadomosci, a calosc pozostanie na serwerze
    No Gmail mi na to pozwolil......zreszta sam sie tak konfoguruje, niestety Tlen juz tak nie robi
    Trudno...niech sobie pociagnie

Domyślnie

Jeśli poczta z kont opartych na GMail i używasz Chroma to zainstaluj wtyczkę Mail Checker Plus for Google Mail
    https://chrome.google.com/webstore/d...iccaincokdjbfe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    Jeśli poczta z kont opartych na GMail i używasz Chroma to zainstaluj wtyczkę Mail Checker Plus for Google Mail
    https://chrome.google.com/webstore/d...iccaincokdjbfe

\niestety to nie spelnia moich oczekiwan, dzieki szybkiej radzie kilku osob zainstalowalem Thunderbirda i narazie dziala jak po masle, zreszta jak wszystko od momentu wcisniecia SSD

Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Kurcze, wiedzialem, ze widzialem taki watek, szukalem, ale nie znalazlem, przepraszam, ale i dziekuje za rade

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów