Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Piłka nożna

Domyślnie Piłka nożna

Co sądzicie o tych meczach BARCELONA - REAL ?

Oszczędny w słowach Awatar daromax
    Miasto
    Oświęcim/Kraków

Domyślnie

Ciekawe widowisko, przez następne lata raczej takie coś nas już nie spotka, jak 4 mecze dwóch najlepszych drużyn świata, z najlepszymi piłkarzami i trenerami, wartość piłkarzy obu drużyn to 1 Miliard Euro ;] i wczoraj po raz kolejny przekonaliśmy się że Mourinho jest najlepszym trenerem na świecie, i to jest chyba niepodważalne...

Ja osobiście cieszę się że Real wygrał i mam nadzieję że w LM też awansuje, mam już po prostu dość dominacji Barcelony no i uwielbiam Mourinho ;]
    Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!

Domyślnie

takiej nudy jak wczoraj dawno nie widzialem. Tottenham - Arsenal to dopiero było widowisko a wartość w $ obu drużyn zdecydowanie niższa
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-04-2011 o 12:19 Powód: lit.
    Nikon

Domyślnie

Jeżeli piłkarzy można kupić/sprzedać, to jeśli byłbym obrzydliwie bogaty, mógłbym sobie fundnąć jednego i postawić w salonie?
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Bardzo się cieszę, że wygrał Real i liczę na to samo w LM. W następstwie finał z Manchesterem.
    Co do meczu może nie był porywający, ale gdyby Real zagrał widowiskowo byłby bez pucharu.

Jeżeli mamy ochotę pooglądać ładną, szybką piłkę, to tylko liga angielska, wczorajszy mecz Tottenham - Arenal jest na to świetnym przykładem,
    a takie mecze zdarzają się tam bardzo często, niemalże co kolejkę.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daromax Zobacz posta
    i wczoraj po raz kolejny przekonaliśmy się że Mourinho jest najlepszym trenerem na świecie, i to jest chyba niepodważalne...
    No tak, bo w końcu po kilku próbach udało mu się wygrać swoje 1 El Clasico

Domyślnie

no i prawie zostali bez pucharu, a właściwie puchar został rozjechany przez autobus
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamirq Zobacz posta
    Tottenham - Arenal to dopiero było widowisko a wartość w $ obu drużyn zdecydowanie niższa
    Chyba najciekawszy mecz w sezonie. Szczęsny wreszcie udowodnił, że jest bardzo dobrym bramkarzem (wg mnie więcej było szumu medialnego jaki to on nie jest świetny, niż rzeczywiście coś konkretnego bronił). Sprawa mistrzostwa Anglii wciąż otwarta. Jednak nie sądzę, żeby Ferguson pozwolił wydrzeć sobie tytuł mistrzowski.

Oszczędny w słowach Awatar daromax
    Miasto
    Oświęcim/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamirq Zobacz posta
    takiej nudy jak wczoraj dawno nie widzialem. Tottenham - Arenal to dopiero było widowisko a wartość w $ obu drużyn zdecydowanie niższa
    Niby dlaczego? Pewnie dla przeciętnego oglądacza piłki kopanej mecz jest ciekawy jak pada dużo bramek co jest bez sensu ;/ nie raz widziałem mecze gdzie było 0:0 a emocje nie pozwalały usiąść, mecz był bardzo ciekawy, dużo okazji bramkowych, rewelacyjne interwencje bramkarzy, i to czego nie można zobaczyć w innych meczach, a więc genialne zagrania tych najlepszych na świecie.

Widowiskowość meczu to nie tylko bramki, bo bywają mecze z wynikiem 4:4 gdzie padło 10 strzałów w meczu i tyle.
    Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!

Domyślnie

A ja i tak jestem za BARCELONĄ!!

VIVA BARCA

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów