Też jestem kibicem Barcy... No cóż, to sport, ale jestem pewien, że dwa następne mecze będą dla Barcy...
Szukaj
Też jestem kibicem Barcy... No cóż, to sport, ale jestem pewien, że dwa następne mecze będą dla Barcy...
Po prostu Barca sobie odpuściła puchar króla, na rzecz ligi i ligi mistrzów. I finał ManU kontra Barca
![]()
D600
Jestem bardzo szczęśliwy z ostatniego wyniku!
Nareszcie Real coś pokazał lepszego od Barcelony.
Ale, jak na mecz najlepszych drużyn świata, to za dużo teatrzyku.
Jeszcze trochę i zaczęli by płakać. Rozumiem, że była to naprawdę ostra gra itd., ale niektóre akcje - żenujące.
P.s. Nawiązując do Barcelony, to mają niesamowity skład; nie lubię ich, ale na pewno szanuję, niemniej posiadają u siebie największe piłkarskie zero, którym obecnie jest Messi. Kopie piłkę całkiem nieźle, ale po tym, jak w przedostatnim meczu silnie kopnął piłkę, z premedytacją, w kibiców pokazał, jak bardzo jest dojrzały. Było to żenujące i poniżej jakiegokolwiek poziomu.
Ciekawą sprawą jest też rzekome zachowanie Pique po poprzednim meczu - jeśli to prawda, to współczuję mu przyjęcia na zgrupowaniu reprezentacji Hiszpanii.![]()
zaraz moment!!!! a kto powiedział,że MU będzie w finale?![]()
posiadam kolekcję CL-L2, LC-77, 2xLF-1,LC-58,HB-47... i pasek z żółtym napisem
Mówienie że Barca odpuściła puchar króla to jak najzwyklejsza tania odzywka fanatyka klubu, puchar jak puchar, ważne trofeum, w koncu to Puchar Króla Hiszpanii! Własnoręcznie przez niego przekazywany, patrząc realnie na zachowania piłkarzy jak i trenerów Barcelony nie ma mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu! Tak zawsze mówią kibice żeby się pocieszyć..
Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!
No litości, wydawało mi się, że to najlepszy piłkarz świata. Komentarz lekko dziecinny.
Real pokazał coś wreszcie - po latach upokorzeń, spuszczania manta, manit, wygrał 1:0, w meczu, który mógł wygrać każdy zespół. Bez przesady więc z tym chwaleniem.
Liga pokazała kto gdzie jest. Real jest po prostu gorszy w tym sezonie. Punkty, gole. Spięli się w lidze ostatnio, puchar wygrali. Ligi nie wygrają, w LM się okaże. Poza tym grają okropny futbol, niezbyt miły dla oka.
Jedyny sensowny post w temacie. Ocena gry i wygranej obiektywna, bo w większości przypadków wojenki Real - Barca oceny są subiektywne, bo: "Jestem kibicem Barcy i jest najlepsza" lub "Hala Madrid, Barca to dno".
Messi - no tak, cena nie odzwierciedla umiejętności piłkarskich, trenerzy się mylą, ale jeden zagorzały kibic Realu wie lepiej![]()
Mi się osobiście gra Barcelony bardziej podoba, jest miła dla oka i się to po prostu dobrze ogląda, a to czy ona wygra czy nie to mi naprawdę wszystko jedno. No może tyle, że jeśli wygrywa w LM to obejrzę ich więcej meczów. Real prawie zawsze kończy w 10, więc to musi świadczyć o tej napince i agresji wśród piłkarzy. Ciśnienie, którego nie potrafią wytrzymać na boisku i opanować emocji. Nie wiem czy ktokolwiek zauważył, ale Barcelona gra bardziej chamsko tylko wtedy, kiedy sama jest traktowana bardzo wrogo. Krystyna jest dobrym piłkarzem i szybkim, ale przy okazji robi spektakl. Messi po prostu gra w piłkę.
Nikon D5000 + Sigma 8mm f/3.5 EX DG Fisheye, N AF 50 mm f/1.8D, N AF-S 18-105 f/3.5-5.6 G DX ED VR
www.studioreklam.com.pl
Żelik jest świetnym piłkarzem. Rewelacyjnym. Robi to co inni piłkarze, tylko szybciej, mocniej, lepiej. Szybciej biega, mocniej strzela, wyżej skacze. Taki Robocop. Jednak nie jest taki jak Leo.
Brak mu czegoś wyjątkowego, czegoś co ma Messi, który stosuje tak nietypowe zwody, że jeden zawodnik go nie pokryje. Messi potrafi przebiec pół boiska z piłką, kiwnąc z 5 - 6 obrońców. Albo trzech okiwać na powierzchni metra kwadratowego.
Na właśnie. Ale ma za to wyniki. Tego się nie da podważyć.
Madryt jest w zasadzie jedynym miejscem gdzie zwalnia się trenerów mających wyniki, gdy zespół gra brzydką piłkę.
Skontaktuj się z nami