Szukaj
No to standard jest ze jak wychodze z czarnowbiałym filmem to widze kolory i na odwrót, ale ma co wariować. Zresztą jak idę z wielkim to też nie biorę kasety z kolorem i kasety z bw, bez przesady. To samo ze szkłami - ostatnio podczepiłem dawno nie uzywanego 127 i tak idąc pomyslalem, ze moglem tez wziać 90, bo jakbym cos fajnego zobaczył to bym założył 90. Ale zaraz potem stwierdziłem ze pewnie bym wszystko wypstrykał na 90ce i tyle by wyszło z focenia 127ką. Wychodzę z bw to myslę w bw, wychodzę z szerokim kątem to myslę szerokim kątem - nie ogladam się za kolorami i detalami. Z kolei jak biorę kolor i wąskie szkło to szukam detali![]()
Völkchlor
normalka przecież jak idziesz na grzyby z koszykiem to nie ubolewasz nad brakiem wiadra napotykając wodę
Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3
Ja nie mówię że jest duży tylko ja samego korpusu nie wezmę bo Minolta to nie Nikon i swoich szkieł tam nie zapnę więc trzeba albo brać ze szkiełkiem albo kupić analogowego Nikona. To że niektóre korpusy są małe to wiem - miałem przez jakiś czas pożyczonego do sprawdzenia FG-20, który leżał w szafie i wymiary miał prawie jak kompakt nie licząc szkła![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
To adaptale to wiem ale Nikkor podpięty do Minolty?![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Skontaktuj się z nami