Close

Strona 11 z 20 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 191

Wątek: D3s w praktyce

K_4
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wielebnyy Zobacz posta
    ja to bym Ci nie radzil tego wymieniac... przeciez zabulisz za to sporo kasy... a czy to wplywa na jakosc zdjec ? NIE.. wiec nie zawracaj sobie glowy..
    Generalnie masz rację - nie sposób się nie zgodzić. Dla ostudzenia moich zapałów postanowiłem sprawdzić cenę w serwisie Nikon'a. I tutaj najzabawniejsze (ironizuje)..... próbowałem zadzwonić dzisiaj do serwisu Nikon'a aby spytać jakie koszty za tym idą i ....... 45 minut czekałem na na swoją kolej zanim sobie odpuściłem (żenada).

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K_4 Zobacz posta
    próbowałem zadzwonić dzisiaj do serwisu Nikon'a aby spytać jakie koszty za tym idą i ....... 45 minut czekałem na na swoją kolej zanim sobie odpuściłem (żenada).

Pozdrawiam
    Proponuję napisać maila - zdecydowanie większa szansa na uzyskanie odpowiedzi.

pzdr.
    D700|N14-24|N16-35|N50|N70-200|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K_4 Zobacz posta
    Generalnie masz rację - nie sposób się nie zgodzić. Dla ostudzenia moich zapałów postanowiłem sprawdzić cenę w serwisie Nikon'a. I tutaj najzabawniejsze (ironizuje)..... próbowałem zadzwonić dzisiaj do serwisu Nikon'a aby spytać jakie koszty za tym idą i ....... 45 minut czekałem na na swoją kolej zanim sobie odpuściłem (żenada).

Pozdrawiam

Nie odbierali, gdyż wszyscy pojechali do Holandii stać w kolejce po nową dostawę Nikona

Domyślnie

chlapało wam olejem ? nie wiem czy plamkę czyscic czy lepiej zostawić w spokoju-z brudem bym sie nie zastanawiał ale to plamka oleju wiec sam nie wiem czy coś działać?
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avatarr Zobacz posta
    chlapało wam olejem ? nie wiem czy plamkę czyscic czy lepiej zostawić w spokoju-z brudem bym sie nie zastanawiał ale to plamka oleju wiec sam nie wiem czy coś działać?
    D3s nie, za to D700 tak
    D ........... i szpargały
    www.f-lex.pl

Wink

no to mi odwrotnie własnie tylko pytanie -ścierać czy zostawić?
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Domyślnie

oddać do jakiegoś sprawdzonego serwisu na przeczyszczenie. Kwalifikuje sie to na tzw pranie matrycy jakimś tam specjalnym płynem na jakichśtam specjalnych patyczkach... Pytałem o to ostatnio u siebie w serwisie i kosztuje 30zł ale trzeba czekać na następny dzień bo mają trochę pracy...

Domyślnie

u mnie nic - przynajmniej nie zauwazylem

Domyślnie

też sugeruję do porządnego serwisu - mnie drożej kosztowało bo 50,00
    D ........... i szpargały
    www.f-lex.pl

Domyślnie

jako że to wątek o D3s w praktyce to mam pytanie - co to za bracket którym podpina sie lampę w ten sposób do D2/D3?

;]

Strona 11 z 20 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów