Close

Strona 10 z 20 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 191

Wątek: D3s w praktyce

D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Pawle, co ty opowiadasz. Przecież jedyne różnice między D3, a D700, to wbudowany grip i brak lampy. Reszta jest przecież identyczna.
    Etam... Grip też przecież jest identyczny. Tylko trzeba pod dobrym kątem patrzeć. Jedyne co się różni to pasek.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 07-04-2011 o 02:40 Powód: pis. ("patrzyć")
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K_4 Zobacz posta
    Sorki za odgrzewane kotlety ale może kogoś to zainteresuje:

Mnie jednak udało się zarysować szkiełko na wyświetlaczu w D3S i krew mnie zalewa jak to widzę. Dzień po dniu wmawiam sobie że to wytwór mojej wyobraźni - do chwili gdy ponownie biorę aparat do rąk.
    A porysowałem go najprawdopodobniej guzikiem/ćwiekiem w dżinsach (na rogu tylnej kieszeni) podczas eskapady.

Rozważam wymianę szybki (zdaję sobie że koszt będzie kosmiczny) gdyż świadomość że ta rysa (dość spora) tam jest nie daje mi po prostu żyć. ahhhh

W wolnej chwili pyknę fotkę mojej rysy (ma nawet imię ale nie wypada mi tutaj pisać).

Pozdrawiam
    Ty tak na serio?
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Ty tak na serio?
    No wiesz... Ta rysa może być naprawdę duża Może nawet dookoła D3s'a
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Fakt - moze aż na zdjeciach ją widać.
    Völkchlor

K_4
    Gość

Domyślnie

Ty tak na serio?

TAK, jaj sobie nie robię.

Postaram się jak najszybciej umieścić fotkę zarysowanego szkiełka na wyświetlaczu.

Talking

Ty tak na serio?
    Bardzo lubię Twoje teksty i poczucie humoru!

Brawo!
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K_4 Zobacz posta
    TAK, jaj sobie nie robię.

Postaram się jak najszybciej umieścić fotkę zarysowanego szkiełka na wyświetlaczu.
    No, no... Zrób szybko zanim się powiększy, bo wtedy to już puszki nie uratujesz...

K_4
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    No, no... Zrób szybko zanim się powiększy, bo wtedy to już puszki nie uratujesz...
    ehhh ta szydera

Chciałem tylko zwrócić uwagę, że w normalnych okolicznościach można zarysować szkło.

Pozdrawiam

Domyślnie

ja to bym Ci nie radzil tego wymieniac... przeciez zabulisz za to sporo kasy... a czy to wplywa na jakosc zdjec ? NIE.. wiec nie zawracaj sobie glowy..

Strona 10 z 20 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów