Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Diablo walczy

Domyślnie

W czasie walki?
    Jacek

Domyślnie

Jak dobrze, że mi się wczoraj usnęło przed walką. Przynajmniej porządnie się wyspałem.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Jak dobrze, że mi się wczoraj usnęło przed walką. Przynajmniej porządnie się wyspałem.
    Toś przespał całą niedzielę, bo walka była w sobotę.
    DZISIAJ PONIEDZIAŁEK, ŚPIOCHU!
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    W czasie walki?
    Cholercia, może coś przegapiłem, bo byłem przy samym ringu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Toś przespał całą niedzielę, bo walka była w sobotę.
    DZISIAJ PONIEDZIAŁEK, ŚPIOCHU!
    Ło matulu… ale mi się wszystko pogrzało. Faktycznie.
    Apeluję do wszystkich pracujących po nocach i śpiących w dzień -- nie idźcie tą drogą!
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Cholercia, może coś przegapiłem, bo byłem przy samym ringu
    Czyli jednak coś w tym jest, że imprezy sportowe zdecydowanie lepiej jest oglądać w TV. Zdecydowanie więcej widać i więcej słychać . Zresztą nie ma po co ich bronić. Ludzie przyszli na boks zawodowy, na walkę o pas, a zobaczyli "szlachetną walkę na pięści", czyli widowisko pod tytułem, jak nie dać się trafić, jak uciekać przez 12 rund, jak nie zrobić krzywdy rywalowi, tylko "punktować" u sędziów lekkim lewym prostym. Taka szlachetna idea olimpijska Barona de Cubertina, ale to było dobre w boksie amatorskim, jakieś 40-50 lat temu.
    Jacek

Domyślnie

Panowie komentatorzy, a szczególnie Kostyra za zdecydowane wygrane rundy diablo powinni dostać tez jakiś pas.
    Kulejowi się nie dziwię, swoje chłop już zrobił ale ten drugi to mistrz !
    O walce już napisano, więc dodam, że baaardzo spodobał mi się portorykański hymn ! Naprawdę
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Czyli jednak coś w tym jest, że imprezy sportowe zdecydowanie lepiej jest oglądać w TV. Zdecydowanie więcej widać i więcej słychać . Zresztą nie ma po co ich bronić. Ludzie przyszli na boks zawodowy, na walkę o pas, a zobaczyli "szlachetną walkę na pięści", czyli widowisko pod tytułem, jak nie dać się trafić, jak uciekać przez 12 rund, jak nie zrobić krzywdy rywalowi, tylko "punktować" u sędziów lekkim lewym prostym. Taka szlachetna idea olimpijska Barona de Cubertina, ale to było dobre w boksie amatorskim, jakieś 40-50 lat temu.
    Słuchać - bardzo możliwe, ale nie wszystko. Oglądać - na pewno nie. To nie piłka nożna - byłem pół metra od czerwonego narożnika, słyszałem wszystkie rady trenerów, a obraz 2D wielu rzeczy nie pokazuje. Wielokrotnie widziałem komentarze w stylu "ale ten sierpowy pięknie wszedł", a ja miałem na zdjęciu rękawicę uderzającą na gardę
    Co do idei szlachetnej sportowej rywalizacji - gdybyś wiedział chociaż o 10% zakulisowych działań, to dopiero byłbyś zawiedziony. No ale niestety teraz każdy sport wyczynowy tak ma

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    Panowie komentatorzy, a szczególnie Kostyra za zdecydowane wygrane rundy diablo powinni dostać tez jakiś pas.
    Kulejowi się nie dziwię, swoje chłop już zrobił ale ten drugi to mistrz !
    O walce już napisano, więc dodam, że baaardzo spodobał mi się portorykański hymn ! Naprawdę

No niestety, tęsknię za komentarzami Przemka Salety czy Grzesia Proksy - fajnie czytają boks, potrafią się normalnie wysławiać i nie pierniczą farmazonów. Szoda, że Janusz Pindera nie komentuje częściej, a Edek Durda mógłby przeskoczyć z C+ do mniej niszowej telewizorni
    Ostatnio edytowane przez fIlek ; 04-04-2011 o 20:22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    .... Co do idei szlachetnej sportowej rywalizacji - gdybyś wiedział chociaż o 10% zakulisowych działań, to dopiero byłbyś zawiedziony. No ale niestety teraz każdy sport wyczynowy tak ma .....
    Oj, chyba mało co może mnie zdziwić . Co prawda, moja przygoda ze sportem skończyła się kilkadziesiąt lat temu (w szufladzie leży kilka złotych medali z MP), ale jakieś stare kontakty jednak zostały i trochę o tym współczesnym "sporcie" wiem.
    Jacek

Domyślnie

aoby Adamka była ciekawsza...
    Nikon D90 i D80 | 50mm 1,8D AF | N 18-105 VR | S 18-200 | T 70-300 Macro | SB600

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów