Jakby ktoś był zainteresowany właśnie zaczyna w polsacie. Ja trzymam kciuki![]()
Szukaj
Jakby ktoś był zainteresowany właśnie zaczyna w polsacie. Ja trzymam kciuki![]()
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Na razie wymieniają sie uprzejmościami
pozdr
Eeee, to najgorsza walka diablo jaką widziałem. Kapota. Nie wiem po co palacios przyjechał
Diablo wygrał na punkty. Ale to nie była dobra walka.
trzeba było zostawić na jakimś discovery, kiepska walka
No żałuję że oglądałem. Stracony czas. Nic nie pokazali. Diablo spacerował po ringu z ładną gardą i tyle a jego przeciwnik tańczył dookoła niego. Ciosy w tej walce to rzadkość.
No generalnie lipa, chociaż nie rozumiem tego skowytu, że niby Palaciosa przekręcili. Franek jest naprawdę spoko gość, ale po tym jego odgrażaniu się, jak to wytarga Diablo za ogon (nawet kawałek na wejście taki miał), spodziewałem się odważnej walki, a tutaj defensywa i polowanie na lucky punch z kontry. Generalnie Diablo tej walki nie wygrał, to Palacios ją przegrał na własne życzenie. Żeby było śmieszniej, to w okolicach 8 rundy narożnik Franka mówił mu, żeby zwolnił tempo, bo wyraźnie prowadzi. Kłania się brak doświadczenia Wizard Equipo jeśli chodzi o walki o tytuł. Werdykt włoskiego sędziego skandaliczny, będzie dochodzenie w WBC, a Don King oprotestuje wynik. Szkoda, że odpowiedzialny za przebieg tej walki delegat WBC nie zgodził się na podawanie punktacji cząstkowej po połowie pojedynku, bo z pewnością byłoby odrobinę ciekawiej.
Po takiej walce, to chyba żaden z nich nie powinien mieć tego pasa. Powinni go odebrać Włodarczykowi. Przypomina mi się stare dobre "Wejscie smoka" i nowy styl "walki bez walki" i to z obu stron. Pretendent ucieka, bo pewnie trochę się boi normalnie powalczyć. Posiadacz pasa niby próbuje go gonić, ale albo nie potrafi trafić, albo też boi się mocniej zaatakować. Krótko mówiąc takie antywidowisko. Nie dziwię się, że ich ludzie wygwizdali.
Jacek
No właśnie z tym wygwizdaniem to nie do końca tak było. Wygwizdano punktację jednego z sędziów, który dał zwycięstwo Palaciosowi.
Skontaktuj się z nami