Wg mnie zdecydowanie za dużo tego niezbyt ładnego nieba. Ale sam wiatraczek superA w ogóle to może jakby tak naświetlać tak z 3 sekundy dłużej to by takie ładne morze może wyszło... tak gdybam...
Szukaj
Wg mnie zdecydowanie za dużo tego niezbyt ładnego nieba. Ale sam wiatraczek superA w ogóle to może jakby tak naświetlać tak z 3 sekundy dłużej to by takie ładne morze może wyszło... tak gdybam...
Jest oddech i przestrzeń, ale ta fotografia to brak równowagi między lewą a prawą stroną kadru. Lewa jest zdecydowanie "cięższa". Ale klimat mi się podoba
A co było dalej z lewej Grzegorzu?
Bo ja bym odwrócił się o 20 stopni i poświęcił nieco wody na rzecz lądu.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Dobrze czujesz a grzaniec pycha tylko nie na Kasprowym (aktualnie koncze zuberka z jablkowym i ide spac)......mam na glowie teraz rodzinke z malym dzieckiem.....jak wyjada to skupie sie na Tatrach....poza tym pare stronic wczesniej dalem tatry to przeszly niemal niezauwazone
Dalej byl parking i moja...juz prawie nie moja fura![]()
Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 23-03-2011 o 01:21
Nikon http://greg77.com/
O, znam miejscówkęDla mnie zdecydowanie za szeroko, jak już wcześniej wspominano, ale niebo mi się podoba. Ja niestety nie miałem warunków do fotografii tego wiatraka i wszystkie zdjęcia wylądowały w koszu
![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Trudno sie nie zgodzic.
Tu akurat sie nie zgodze... niebo wyszlo... hmmm... dziwnie.
I tu nalezalo by cos pokombinowac.
Generalnie szkoda, ze nie trafiles z pogoda... czasami trzeba brac co sie ma... ale to nie zawsze wychodzi.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Luzzz wdrazam sie po urlopie....choc uslyszal bym twoje zdanie o tym
Nikon http://greg77.com/
Powiedział bym, fota po grzesiowemuNie ma się do czego przyczepić.
Skontaktuj się z nami