Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Wiatrak

Domyślnie

Wg mnie zdecydowanie za dużo tego niezbyt ładnego nieba. Ale sam wiatraczek super A w ogóle to może jakby tak naświetlać tak z 3 sekundy dłużej to by takie ładne morze może wyszło... tak gdybam...

Domyślnie

Jest oddech i przestrzeń, ale ta fotografia to brak równowagi między lewą a prawą stroną kadru. Lewa jest zdecydowanie "cięższa". Ale klimat mi się podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ja tu tez widze kadr z dlugiego.....niestety nie mialem takowego przy sobie

Dobre
    A wogóle to dawaj te Tatry... bo chyba więcej szklanić grzańca( czy w czym tam aktualnie gustujesz) wypiłeś niż lustrem klapnąłeś, coś czuję.

Domyślnie

A co było dalej z lewej Grzegorzu?
    Bo ja bym odwrócił się o 20 stopni i poświęcił nieco wody na rzecz lądu.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Dobre
    A wogóle to dawaj te Tatry... bo chyba więcej szklanić grzańca( czy w czym tam aktualnie gustujesz) wypiłeś niż lustrem klapnąłeś, coś czuję.
    Dobrze czujesz a grzaniec pycha tylko nie na Kasprowym (aktualnie koncze zuberka z jablkowym i ide spac)......mam na glowie teraz rodzinke z malym dzieckiem.....jak wyjada to skupie sie na Tatrach....poza tym pare stronic wczesniej dalem tatry to przeszly niemal niezauwazone

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    A co było dalej z lewej Grzegorzu?
    Bo ja bym odwrócił się o 20 stopni i poświęcił nieco wody na rzecz lądu.
    Dalej byl parking i moja...juz prawie nie moja fura
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 23-03-2011 o 01:21

Domyślnie

O, znam miejscówkę Dla mnie zdecydowanie za szeroko, jak już wcześniej wspominano, ale niebo mi się podoba. Ja niestety nie miałem warunków do fotografii tego wiatraka i wszystkie zdjęcia wylądowały w koszu
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Ja standardowo będę wybrzydzał.
    Kadr mnie zupełnie nie przekonuje,chaotycznie-nie ma gdzie oka zawiesić,pewnie dlatego że wiatrak jest zbyt skrajnie(chyba),lub niebo nie tworzy zamknietej formy,ciężko mi powiedzieć-pewnie obie rzeczy naraz.
    Dystorsja jest do korekcji-oba boki są do podciągnięcia w górę,no i budynki się walą.Kolorystycznie jakoś nie po twojemu.Greg77 nie czujesz czasem zmęczenia tym szerokim kątem?Ja tu na pierwszy rzut oka widzę mega kadr ale z dłuższego sprzętu.
    Ogólnie?Nie,dziękuję tym razem.
    Trudno sie nie zgodzic.

Cytat Zamieszczone przez rainer Zobacz posta
    Niebo wyszło świetnie.
    Tu akurat sie nie zgodze... niebo wyszlo... hmmm... dziwnie.

Cytat Zamieszczone przez eagis Zobacz posta
    Wg mnie zdecydowanie za dużo tego niezbyt ładnego nieba. Ale sam wiatraczek super

I tu nalezalo by cos pokombinowac.

Generalnie szkoda, ze nie trafiles z pogoda... czasami trzeba brac co sie ma... ale to nie zawsze wychodzi.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Generalnie szkoda, ze nie trafiles z pogoda... czasami trzeba brac co sie ma... ale to nie zawsze wychodzi.
    Luzzz wdrazam sie po urlopie....choc uslyszal bym twoje zdanie o tym

Domyślnie

Powiedział bym, fota po grzesiowemu Nie ma się do czego przyczepić.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów