Close

Strona 1 z 104 1231151101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1040

Wątek: D5100

Domyślnie D5100

Witam
    Wie może ktoś kiedy ukaże się tytułowy Nikon w sprzedaży ?? mówiono o 2011 ale nic dokładniej nie można znaleźć

Domyślnie

No Nikon raczej trzyma takie rzeczy w tajemnicy, więc wszyscy możemy się domyślać, że gdzieś w tym roku
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mill Zobacz posta
    Witam
    Wie może ktoś kiedy ukaże się tytułowy Nikon w sprzedaży ?? mówiono o 2011 ale nic dokładniej nie można znaleźć
    To słabo szukałeś na NikonRumors twierdzą, że aparat zostanie zaprezentowany na przełomie marca i kwietnia... a od prezentacji do ukazania się na polskich półkach sklepowych droga daleka.
    a i BTW jest już wątek o plotkach o nowościach nikona, trzeba było tam napisać
    D750x2|N24-70/2.8|N35/1.8|N50/1.8|N85/1.8|N180/2.8D|SB900,SB910|Lowepro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elarco Zobacz posta
    To słabo szukałeś na NikonRumors twierdzą, że aparat zostanie zaprezentowany na przełomie marca i kwietnia... a od prezentacji do ukazania się na polskich półkach sklepowych droga daleka...
    Akurat, 2-3 tyg i jest też w Polsce.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kundzior Zobacz posta
    Akurat, 2-3 tyg i jest też w Polsce.
    Być może trafi na półki polskich sklepów jeszcze przed światową premierą. W końcu ktoś musi to przetestować.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Być może trafi na półki polskich sklepów jeszcze przed światową premierą. W końcu ktoś musi to przetestować.

Właśnie obok mnie pojawiła się moja żona i pogroziła palcem...........

.....ten odchylany w bok (a nie w dół) ekranik jest bardzo intrygujący.........
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta

Właśnie obok mnie pojawiła się moja żona i pogroziła palcem...........

.....ten odchylany w bok (a nie w dół) ekranik jest bardzo intrygujący.........

Fatman, już trzymam kciuki że jednak się skusisz zostać testerem nowego d5100

Śledziłem i nadal śledzę wątek o d7000 niczym dobry serial. Prawde mówiąc kłopoty Fatmana nieco zniechęciły mnie do zakupu wspomnianego. Tym bardziej, że moje potrzeby oscylują na sprzęt pomiędzy d3100 a d7000, czyli oczekiwany d5100. Według pewnych zródeł ma sie ukazać w końcówce marca ale znalazłem też info, że pierwsza oficjalna wzmianka może się ukazać 10 marca czyli jutro... ?

Domyślnie

Wiosna, lub początek lata będzie na półkach zapewne wszystkich sklepów na świecie, na razie na jego temat nie wiele wiadomo, odchylany ekran jak w Canonach bardzo dobrze rokuje dla tego aparatu, żeby jeszcze miał parametry takie jak 600D a może lepsze to było by fajnie, ciekawe jak będzie z opcją filmowania w tym modelu, przydały by się w końcu 60fps w HD i migawka 1/6000 jak w Pentaxie k-r to byłby hit od Nikona na lato...
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

No i jest jeszcze kwestia ceny. Nowy będzie koszmarnie drogi. Podejrzewam, że droższy od d90. Pytanie będzie czy dla odchylanego ekraniku warto.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bobek77 Zobacz posta
    No i jest jeszcze kwestia ceny. Nowy będzie koszmarnie drogi. Podejrzewam, że droższy od d90. Pytanie będzie czy dla odchylanego ekraniku warto.
    Dla ekraniku z pewnością nie warto, ale zobaczmy co to będzie i za ile.

Strona 1 z 104 1231151101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów