Close

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 92

Wątek: Nec PA241W

Domyślnie

Ogólnie straszna bieda z tymi monitorami z serii PA. 24 przecież jest chyba najdłużej na rynku, a po prawdzie to dostać nie jest za łatwo. Nie mówiąc już o 301, którego chyba nie kupię, bo umrę ze starości.

Monity świetne, dlaczego Nec ściąga tak mało sztuk na PL. Chyba że skośniaki nie nadążają, ale w to akurat wątpię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raptor88 Zobacz posta
    Monity świetne, dlaczego Nec ściąga tak mało sztuk na PL. Chyba że skośniaki nie nadążają, ale w to akurat wątpię.
    Nie NEC nie dostarcza tylko dystrybutorzy nie kupują. A nie kupują bo towar ekonomicznie gorszy niż tanie Samsungi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr_u. Zobacz posta
    Praktycznie nigdzie nie można kupić tego monitora. Zastąpi go wkrótce nowy model, czy wszyscy sprzedawcy czekają na nową dostawę ?
    Cytat Zamieszczone przez raptor88 Zobacz posta
    Ogólnie straszna bieda z tymi monitorami z serii PA. 24 przecież jest chyba najdłużej na rynku, a po prawdzie to dostać nie jest za łatwo. Nie mówiąc już o 301, którego chyba nie kupię, bo umrę ze starości.

PA241W w PL są dostępne od ręki. Monitor z oczywistych względów cieszy się ogromną popularnością, więc na zachodzie popyt przewyższa podaż.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotr_u. Zobacz posta
    Praktycznie nigdzie nie można kupić tego monitora. Zastąpi go wkrótce nowy model, czy wszyscy sprzedawcy czekają na nową dostawę ?
    Żartujesz chyba. Ja zamówiłem w Cortlandzie i po paru dniach zapukał do moich drzwi. Po prostu nie trzymają tego w magazynach.

Domyślnie

Hm, raczej nie żartuję, ale to w końcu Tobie monitory do drzwi pukają.

Domyślnie

okleiłem GO trochę ... nie wiem czy dobrze zamieściłem, ale może się komuś przyda
    led 1mb 80 zeta, reszta magik od elektroniki i moja różowa taśma
    Tak wygląda w dzień, jak świeci pokażę wieczorem

1.

2.

3.
    centrum dowodzenia

ff

Domyślnie

tez zakupiłem ten monitor jakieś dwa tyg temu. Wszędzie gdzie nie pytałem mieli od ręki więc nie nadążam o co kaman. A tam gdzie kupiłem mieli kilkanaście sztuk.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant
    i moja różowa taśma

Różowa? a nie fioletowa?
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    okleiłem GO trochę ... nie wiem czy dobrze zamieściłem, ale może się komuś przyda
    led 1mb 80 zeta, reszta magik od elektroniki i moja różowa taśma
    Tak wygląda w dzień, jak świeci pokażę wieczorem
    Jakie led?
    Co de facto zrobił elektronik?

Domyślnie

wieczorne - niestety nie oddaje białości tego światła
    Na żywo jest o wiele lepiej

1.

ff

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów