Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Pierwsze proby

Domyślnie Pierwsze proby

Oto moje pierwsze proby w strzelaniu ptaszkow niestety narazie wszystko z reki.
    Dziekuje za wszelkie uwagi.

1. House Sparrow
    4. Cattle Egret
    5. Chuckar
    9. red crested Cardinal
    10. Red Tailed Tropicbird
    12. Red whiskered bulbuul
    Ostatnio edytowane przez michalf84 ; 02-03-2011 o 15:15

Domyślnie

nie wiem jak inni , ale ja nie widze zdjęć
    i chyba gdzieś było ograniczenie ilościowe

Domyślnie

Mi to wygląda na ostre kropy.
    No i jeszcze te przepały...
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Kropy sa male bo ptaki byly na wyciagniecie reki no i moze nogi.... co do swiatla przed zmniejszeniem i strata jakosci fotki wygladaja o wiele lepiej i nie zarza tak swiatlem poza tym maja one inny odcien - nie bialy jak tu..
    Ostatnio edytowane przez michalf84 ; 02-03-2011 o 15:52

Domyślnie

Jeśli Szanowny Kolega chce pokazywać tu zdjęcia to musi je NUMEROWAĆ, i jeżeli chce nazywac to po polsku, a nie Będę szczery - nie polskie ptaki, więc mi sie nie podobają..jeżeli ptak mi sie nie podoba, to zdjęcie również...sorry, takie moje zdanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    Jeśli Szanowny Kolega chce pokazywać tu zdjęcia to musi je NUMEROWAĆ, i jeżeli chce nazywac to po polsku, a nie Będę szczery - nie polskie ptaki, więc mi sie nie podobają..jeżeli ptak mi sie nie podoba, to zdjęcie również...sorry, takie moje zdanie
    jesli ptak jest Hawajski, lub z poludniowej hameryki to raczej polskiego odpowiednika nie bedzie mial... 1szy jest jak najbardziej polski najzwyklejszy wrobel

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    Bez sensu -to nie komentuj i tyle !
    D90 , N18-105 , V58 1.4 , N50/1.8 AF, SB700 , miłość do przyrody.

Domyślnie

Wróbel super - ręke masz dobrą . No moze troche tła za duzo na górze... w kwadracie bym go widziała. Ale najbardziej mi sie podoba
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

Jak wyżej, wróbelek the best
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

wlasnei kupilem kalibrator i mam dziwne wrazenie ze wszystkie fotki jakie zrobilem sa strasznie zolte. Napewno zwiazane jest to z tym ze strasznie zimne kolory mialem wczesniej ustawione na lapku ale boje sie ze kalibrator za bardzo ociepla obraz. Moglibyscie potwierdzic czy pierszy wrobel ma zoltaczke, czy moze cale tlo jest rozowego koloru tak jak ja widzialem to originalnie?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów