Szukaj
Jeżeli będzie to wyglądało i działało tak jak zaproponowałem, to ja spokojnie poczekam![]()
Nikon D60 + N18-55 + N50/2 AI + N70-300 VR
Moja galeria
Dostępna jest wersja 1.3.7 programu SNS-HDR Pro/Home/Lite.
Fotofil, pokaż proszę jak wygląda ten kościół przetworzony w nowej wersji.
GUI dla wersji Lite
Hasło do pliku: hadeer
W domu popracuję na kilkoma zmianami, które zaproponował mi Pebal. Jak wprowadzę to udostępnię nowy pliczek. Pliczek należy umieścić w katalogu głównym aplikacji, tam gdzie jest SNS-HDR.exe
Proszę o opinie i wskazówki co do dalszej rozbudowy.
D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...
Panie ksviper - jest dobrze, a nawet bardzo dobrzeMoja uwaga co do Twojego GUI, to dobrze by było by widoczne były jakie pliki zostały załadowane do przerobienia w formie listy.
EDIT: Dobra, przyczepię się do czegoś, żeby nie było że jest za pięknie - ikonka nie ma przezroczystego tła, tylko czarne![]()
Ostatnio edytowane przez Vanti ; 22-02-2011 o 10:54
Nikon D60 + N18-55 + N50/2 AI + N70-300 VR
Moja galeria
Pebal, tym kadrowaniem, prostowaniem i winietą zrobisz mi przeogromniastą przyjemność!!! Jak dla mnie to jeszcze tylko retuszu (usuwania paprochów) będzie brakowało, ale mogę poczekać.
Mam pytanie dot. przetwarzania seryjnego (w wersji PRO). Wydaje mi się, że w trybie przetwarzania seryjnego logiczna byłaby opcja, że przy wszystkich zdjęciach punktem wyjścia są takie same parametry, a tymczasem każde kolejne zdjęcie przejmuje parametry poprzedniego. Czy ja coś robię źle, czy po prostu tak jest?
A teraz jeszcze pytanie (a może sugestia) do użytkowników, którzy mają program w małym palcu: a może by ktoś się pokusił o zrobienie jakiegoś tutoriala, lub przynajmiej opisu, co dokładnie dają wszystkie suwaki? Bo ja jestem komputerowym głąbemi prawie codziennie odkrywam w programie coś nowego, co samo w sobie jest fajne, ale w ten sposób nie wykorzystuję wszystkich możliwości programu.
Krzysztof W.
D500, D300S, F8, S10-20, S18-35, N16-80, T45, S50-150 OS, N200-400 VR, SB600, SB800 i jeszcze parę innych zabawek...
nick-on.photler.com
w GUI przydała by się opcja wrzucenia NEFa - wbrew pozorom nie zawsze trzeba mieć 3 różnie naświetlone pliki, baaa nie raz mamy tylko 1 plik NEF a i tak ciekawie można to wywołać w SNS-HDR.
Skontaktuj się z nami