Witam serdecznie mam pytanie czy to jest najnowsza wersja programu1.4.22? Czy kupując wersję pro to jest juz sns hdr 2
Szukaj
Aktualnie dostępna jest wersja 1.4.22, wersja 2.0 jest w przygotowaniu. Aktualizacja będzie bezpłatna.
Dobrze sobie to zorganizowałem?
Otóż wykonuję trzy zdjęcia do techniki HDR. Następnie sklejam je w programie SNS HDR. Zapisuję zdjęcia do TIFF na pulpit. Otwieram zapisane zdjęcie w C1 prostuję ściany podłogi. Otwieram zdjęcie w CS5 i tam już kończę obróbkę i zapisuję do jpg.
PS Prostowanie ścian najlepiej wychodzi mi w C1 bo być może a jest tak napewno nie mam pojęcia jak to się robi w innych programach
W zasadzie dobrze. Otwarcie obrazu w C1 można sobie trochę uprościć, korzystając z opcji otwarcia obrazu w zewnętrznym edytorze (ikonka na pasku narzędzi SNS).
PS.
Zalecam prostować ściany dedykowanym do tego celu obiektywem![]()
Ostatnio edytowane przez Pebal ; 16-01-2014 o 03:38
Pebal jakiś termin? Od kiedy muszę męczyć pliki z D800 brak mi cierpliwości do SNSa.
Naprawdę ciężko mi pisać o terminach. Siedzę przy programie po 18 godzi na dobę i ciągle jest coś do zrobienia.
Postaram się w przeciągu 2 tygodni udostępnić wersję przejściową z nowymi narzędziami i wsparciem dla GPU.
Czy ilość pamięci na karcie graficznej będzie miała znaczenie?
ksviper, nie wiem czemu ale mi nie działa :/
zapodaje mu 10 plików nef, wprowadzam że 2 pliki w zestawie. Daję "wykonaj" i mam to co na screenie, klikam dalej ok, ok ,ok i mam ze wykonano a w tym czasie nie wyskakuje żadne dosowe okienko snsa :/
Skontaktuj się z nami